Egy hónap múlva van csak időpont? Számíthat valamit?
Figyelt kérdés
Kb 2 hete vettem észre a bal herémen egy kis gümőt. Volt már hererák a családban, szóval eléggé megijedtem. De még magán úton is csak október közepére kaptam időpontot (még kb 3 hét). Ha bekövetkezik a legrosszabb és hererák akkor ez az idő rontja az esélyeimet? Számít valamit ez a kb egy hónap? Egyéb tünetem nincs, bár a hererákra ez pont jellemző.2021. szept. 27. 12:38
1/6 anonim válasza:
A magyar eü igen hanyag ilyen téren. Szomorú.
Magán úton (ha megteheted) járj inkább utána..
Ugyebár hogy mennyivel befolyásolja,ha AZ,az attól függ,hogy milyen.
Lehet sokkal,de lehet nem számít.
2/6 A kérdező kommentje:
Utána jártam, sajnos itt a Szerb határhoz közel nem igen van lehetőség ilyen téren sem. Nincs sok szakember.
2021. szept. 27. 12:58
3/6 anonim válasza:
Nem 100% de elvileg igaz terhesegi teszt ha positiv akkor eselyes ha negativ minden rendben probald ki
Am ne streszelj nem hiszem h rak lehet csak tele voltal vagy mellekhere több miden lehet
4/6 Ypszilon1980 válasza:
Teljesen felesleges tesztelni terhességi teszttel, mert nem 100% az eredmény és attól még orvoshoz el kell menni. 2 hete vetted észre, akkor tekintsük úgy, hogy ha nőtt is max 1 hónapja van ott, bár nem nő ioyen gyorsan, szóval időben vagy. Esélyeket nem rontja, hogy akkor van időpontod, inkább az a gond, hogy mire megvan az összes vizsgálati eredmény, plusz a terápia, az a sok idő, az már számít. De reméljük, hogy csak egy jóindulatú elváltozás.
5/6 anonim válasza:
persze nem azt mondom 100% de átmenetileg megnyugszik mert ha öszintek vagyunk az agy képes leképezni bármit mint ahogy helyre hozni is persze itt még vannak korlátok de leképezni letudja tüneteket
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!