Gáz, ha pucér vagyok a tesiöltözőben?
Figyelt kérdés
Testnevelés óra után le kell zuhanyozni, ahol nyilván meztelennek kéne lenni, de sok osztálytársam szégyenlős és nem meri levenni a gatyáját, viszont vannak akiknek nagyobb, ők meg mutogatják is magukat. Én a magam lankadt 12 centijével nyugodtan lehúzhatom a gatyám, vagy inkább ne?2021. szept. 23. 19:26
1/21 anonim válasza:
Ha 0 cm lenne, akkor is lehúzhatnád.
2/21 anonim válasza:
Minden osztálytársad buzeráns, hogy a pöcsödet nézegeti?
3/21 anonim válasza:
Ahogy az egyes mondja. Nekem 3 cm lankadtan és ugyanúgy lefürdök, nem érdekel más véleménye.
5/21 anonim válasza:
elvileg nem kellene hogy zavarjon senkit. Külföldön bevett dolog ez tesi után.
6/21 anonim válasza:
Magyaroknal ez tabu sok helyen
Vetközz siman nem kicsi ha meg emiatt szol be tuti meleg xd mert akkor nezni rendesen
7/21 anonim válasza:
Te ne érezd magad ezért szarul. Csináld ahogy neked tetszik.
8/21 anonim válasza:
Tavaly erettsegiztem ugyhogy nem olyan regen meg nekem is volt tesim, de elkepzelhetetlennek tartom, hogy a 10-15 perces szunetben, az oltozoben levo 2-3 zuhanyzoval le tudna zuhanyozni annyi ember. Meg eleve, mi az, hogy tesi utan le KELL zuhanyozni? Nem kotekedni jottem, csak nalunk ilyen nem volt es uj nekem
9/21 anonim válasza:
Belsökenyszer itt a kell mert ö azt erzi nem akar izzadt lenni igy letusol ami 5 perc kb de ha nalatok nem volt ra lehetöseg az mas
10/21 anonim válasza:
8/ talán nme akarják hogy üdösen menj be órára meg izzadtan? nehéz ezt elképzelni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!