Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Srácok, herén ütést-rúgást ki...

Srácok, herén ütést-rúgást ki lehet bírni összerogyás nélkül?

Figyelt kérdés

Vagy elviselhetőbb a fájdalom úgy ha összerogy az illető és szorongatja a mogyoróit?

Valaki tudna erről mesélni?

2021. szept. 20. 20:34
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon rá vagy erre kattanva.

Van olyan rúgás, amit ki lehet bírni, és van olyan, amit nem. Van olyan ember ki kibírja, és van, aki nem.

2021. szept. 20. 20:36
 2/8 grafno ***** válasza:
89%
Az xnxx-en a csávó golyójat a csaj neki futasbol teliberugja mint c.ronaldo a szabadot a csávó megsem remeg. Nah bumm.
2021. szept. 20. 20:41
 3/8 anonim válasza:
100%
Miért? Kipróbóbalnád? 😀
2021. szept. 20. 20:56
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Én felfújt pofával estem össze és levegőt venni sem bírtam egy darabig. Alig bírtam magam annyira osszelapátolni, hogy tudjak ugrálni a sarkamon.
2021. szept. 21. 06:35
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Ez sok dologtól függ. Életkortól, edzettségtől, izgalmi állapottól. Aki nem számít rá, azt egy ártatlan legyintés is földre küldi, akit meg naponta tökön rúgnak, az még élvezi is.

A golyók szorongatása ilyenkor természetes, hiszen fáj, mint az állat :)

2021. szept. 21. 13:35
 6/8 anonim ***** válasza:
96%

Minden testrészhez odakap az ember, ha fáj. Ha este a kislábujjad megtalálja a szekrény sarkát, nem hiszem hogy vidáman sétálsz tovább. Itt sincs másképp. Rohadtul fáj, de valakinek elég magas a fájdalomküszöbe, önkontrollja. Biztos van aki kibírja, én nem próbálnám ki ha nem baj, de tudok olyanról, hogy van aki önmagának pl húsdarálóval ledarálta, levágta, stb...

Nem tudom miért vagy ennyire ráizgulva a témára. Vannak videók is. SM, BDSM között is biztos találsz. Gore oldalakon meg nem feltétlen ajánlott nézegetni, nincs jó hatással az emberre, sajnos tapasztalatból mondom 😢 Említett esetek is fent vannak valahol, de én biztos meg nem keresem neked, bármennyire is szeretnéd, de remélem nem.

2021. szept. 21. 14:19
 7/8 anonim ***** válasza:
5%
AGyadra ment neked a tökönrúgás???
2021. szept. 21. 17:28
 8/8 anonim ***** válasza:
84%

Kb. 25 éve rúgtak tökön utoljára. Hidd el, ha megtörténik (pl. sport közben), a legkisebb gondod lesz, hogy mit szólnak hozzá mások, ha összerogysz.

A beteges tökütlegelők pedig erre gerjednek. Azok a férfiak már feltételezem lemondtak az utódnemzésről, így nyugodtan kísérletezhetnek péppé zúzással. A herékben lévő idegeket is feltételezem lehet roncsolni vagy érzeketlenné tenni. De szerintem normális lelkületű férfi nem akar ilyen sérülést magának.

2021. szept. 21. 23:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!