Srácok, herén ütést-rúgást ki lehet bírni összerogyás nélkül?
Vagy elviselhetőbb a fájdalom úgy ha összerogy az illető és szorongatja a mogyoróit?
Valaki tudna erről mesélni?
Nagyon rá vagy erre kattanva.
Van olyan rúgás, amit ki lehet bírni, és van olyan, amit nem. Van olyan ember ki kibírja, és van, aki nem.
Ez sok dologtól függ. Életkortól, edzettségtől, izgalmi állapottól. Aki nem számít rá, azt egy ártatlan legyintés is földre küldi, akit meg naponta tökön rúgnak, az még élvezi is.
A golyók szorongatása ilyenkor természetes, hiszen fáj, mint az állat :)
Minden testrészhez odakap az ember, ha fáj. Ha este a kislábujjad megtalálja a szekrény sarkát, nem hiszem hogy vidáman sétálsz tovább. Itt sincs másképp. Rohadtul fáj, de valakinek elég magas a fájdalomküszöbe, önkontrollja. Biztos van aki kibírja, én nem próbálnám ki ha nem baj, de tudok olyanról, hogy van aki önmagának pl húsdarálóval ledarálta, levágta, stb...
Nem tudom miért vagy ennyire ráizgulva a témára. Vannak videók is. SM, BDSM között is biztos találsz. Gore oldalakon meg nem feltétlen ajánlott nézegetni, nincs jó hatással az emberre, sajnos tapasztalatból mondom 😢 Említett esetek is fent vannak valahol, de én biztos meg nem keresem neked, bármennyire is szeretnéd, de remélem nem.
Kb. 25 éve rúgtak tökön utoljára. Hidd el, ha megtörténik (pl. sport közben), a legkisebb gondod lesz, hogy mit szólnak hozzá mások, ha összerogysz.
A beteges tökütlegelők pedig erre gerjednek. Azok a férfiak már feltételezem lemondtak az utódnemzésről, így nyugodtan kísérletezhetnek péppé zúzással. A herékben lévő idegeket is feltételezem lehet roncsolni vagy érzeketlenné tenni. De szerintem normális lelkületű férfi nem akar ilyen sérülést magának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!