Fitymafék rövidélés probléma lehet?
Figyelt kérdés
Fitymafék rövidüléssel volt problémám, sosem volt elszakadva csak a rövidsége okán lett rajta seb amire egy magán urológus írt fel kenőcsöt. A problémát véglegesen nem oldotta meg de valemnnyira hsznált de amikor vissza mentem kotrollra az lett megbeszélve hogy még kenegetem még egy két hétig vele, de ha megint előjön akkor kell helyi érzéstelenítős műtét. Úgy alakult, hogy egy hölgyel lesz együttlétem és érdekelne, hogy vajon el szakadhat-e mivel ilyenkor a leghajlamosabb erre.2021. szept. 17. 21:01
1/6 anonim válasza:
A kenőcs ritkán elég, legtöbbször szükségessé válik a műtét. Igen, ilyenkor van a legnagyobb esély fékszakadásra, megválaszoltad magadnak.
2/6 anonim válasza:
Ha feszül, akkor egy alapos pásztorórán való igénybevétel miatt úgy is el fog szakadni a dörzsölődés miatt, ha akadályozza a teljes merevedést. Lehet jobb lenne ezt inkább egy urológusnál megejteni.
3/6 anonim válasza:
Elszakadni nem fog, de ha merev állapotban a fityma hátrahúzása fájdalmas, akkor az együttlét is fájdalmas lehet. Nem tudom, hogy milyen súlyos az állapotod, de ha nem annyira, akkor műtét nem kellene szükséges legyen. Nekem is volt egy kicsi rövidülésem és sima nyújtó torna elég volt. Egy pár hónap után nem volt fájdalmas már.
4/6 anonim válasza:
Nekem is volt kantárszakadásom, mintha valaki beleharapott volna, mert úgy szétnyílt. Eszméletlen fájdalmas volt.
5/6 A kérdező kommentje:
Nem fàjdalmas, meg kiverni is minden gond nelkül ki tudom ezzel abszolút nincs bajom. A kenőcs azt a sebet meggyógyitotta meg megnyújtotta annyira hogy ezzel semmi bajom. Már valószínűleg úgyis meg fog esni az alkalom, ha ne adj isten elszakad és utána műtebek meg akkor mire számítsak a későbbiekben?
2021. szept. 20. 20:00
6/6 A kérdező kommentje:
Nem akadályoz semmit, azért magamnak próbáltam már keményebben hogy teszteljem
2021. szept. 20. 20:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!