Fityma szűkület otthon orvosolható? 18/f
Figyelt kérdés
Mióta eszemet tudom fitymaszűkületem van, 8-9 éves koromban szüleimmel már voltunk orvosnál. Akkor kenőccsel kellet kezelnem, és ,,Tornásztatnom’’ kellet. Javult is a helyzet. Majd jött egy olyan alkalom mikor hátrahúztam és csak Anyu tudott segíteni. Azóta nem próbáltam. Tisztítás is nehezen ment, ha nem is teljesen de nagyjából mindig megoldottam. Elkapott a kíváncsiság hogy vajon hátra tudom húzni. Fájni nem fáj, könnyen megy, de félúton mindig meggondolom magam. Mennyi az esélye hogy nem tudnám vissza húzni a fitymát? (Azoknak akik jönnének azzal hogy mennyire igénytelen vagyok hogy nem húzom hátra, majd tisztítom meg rendesen. IGEN bevallom igénytelen vagyok. De már szeretnék változtatni!)2021. szept. 12. 22:47
11/14 anonim válasza:
Mondanám, hogy igen, ha egy műtőben laksz, de ahogy látom még csak nem is tudod, hogy van-e fizymaszűkületed.
13/14 anonim válasza:
Nekem is ez volt a gond, sajnos a szemérmesség miatt évekig húztam a dolgot. Szerencsére a családban volt ismerős, aki tudott abban segíteni, hogy a körülmetélést megcsináltassam. 11 éve műtöttek meg, csak jókat tudok mondani. Ne félj vele orvoshoz menni, mert ez okozhat súlyosabb gyulladást is. Illetve azért is menj vele orvoshoz, mert ő elfog küldeni egy vérvételre, amiből kifog derülni, hogy esetleg nem-e valami társbetegség. Pl. cukorbetegséghez gyakran társul fitymaszűkület. Hidd el, hogy teljesen más életed lesz, ha megcsináltatod és azt fogod mondani, hogy mennyire hülye voltam, hogy eddig ezt nem csináltattam meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!