Merevedés fizikai oka hogyan deríthető ki?
Harmincas éveimben vagyok, sose volt merevedésem.
Orvos azon kívül, hogy az ilyenkor szokásos népszerű gyógyszereket felírja (egyik sikertelensége után egy másik fajtát), nem mond semmit.
Ezeket együttlét előtt kell bevenni, fejfájáson kívül mást nem okoznak.
Én olvastam, hogy fizikai károsodás felderítésére milyen vizsgálatot kell végezni, de ezt természetesen nem mondhatom az orvosnak, mert érthető okokból gondolom mindegyik nem szívleli a "neten olvastam, hogy..." kezdetű mondatokat.
A gyógyszerek drágák és nem segítenek, egyik tuán a másik. Azt hiszem a palettát már végigpróbáltam...
Mit tegyek, hogy azonnal kivizsgálást nyerjen ez?
Ezek a gyógyszerek izomlazítóként voltak kísérletezve és akkor számoltak be a férfiak a nem várt mellékhatásról. A szervezet nitrogen-oxid (NO) szintjét befolyásolja kémiai úton, de ezért is nem szabad ilyen szívgyógyszerekkel vagy tapaszokkal együtt szedni, mert annyira halálosan leeshet a vérnyomás.
A hagyományos terápiák mellett vannak még a vákuummszerű pumpák illetve a barlangos testbe adható injekciók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!