Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Kérdések a körülmetéléssel?

Kérdések a körülmetéléssel?

Figyelt kérdés
2010. aug. 30. 17:44
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
51%
Vigyázz azokkal, akik körülmetélést ajánlgatnak. Egyáltalán nem jó módszer, nekem kiszáradt makk, fájdalom lett a következmény, nehezen (vagy leginkább sehogy) nem visszaállítható az eredeti állapot :(
2010. szept. 2. 15:25
 12/18 A kérdező kommentje:

EE! ha olvasod írtam már vagy 4 emailt de visszadobja hogy nemkapod meg!

Nemtudok így írni neked

2010. szept. 5. 21:55
 13/18 anonim ***** válasza:
57%

Hali!

Köszi, hogy ide is írtál, szerencsére egy rövidet vhogy mégiscsak megkaptam a 4-ből... úgy látszik a levelezőrendszerem nem mindenki esetében műxik rendesen. :-(

Ezentúl sztem inkább >>PRIVI-ben címezz üzenetet nekem. Innen a GyK-n xtül MINDIG megkapom! :-)

Időközben nemtom, te is hány e-mailemet kaptad meg, mindenesetre visszaírtam >>privit neked is.

Azt javaslom, inkább MSN-en/SkyPE-on folytassuk, sok idő elfecsérlődött a levelezési problémákkal, feltéve, ha benne vagy! :-o

Még1x köszi, hogy jelezted a problémát! :-)

Olvasd el a két küldött mailemet, és találkozunk MSN-en/SkyPE-on! :-)

Üdv: EE

2010. szept. 6. 01:51
 14/18 anonim ***** válasza:
58%

Kedves kérdező

Vigyázz a péniszedre, én is rosszul jártam a körülmetéléssel, próbálj meg egy olyan orvost találni, aki nem akarja az egészet levágni!

Nekem nagyon ronda lett és használhatatlan is!! És most már nem tehetek semmit! :(

Keress olyan orvost, aki vagy bemetszéssel, vagy plasztikával, vagy végső esetben részleges metéléssel megoldja neked, teljes körülmetélést NE ENGEDD, ha jót akarsz, mert utána már késő lesz a sírás :(

2010. szept. 13. 13:43
 15/18 anonim ***** válasza:
86%
Mesélj mi lett végül,meg tudták menteni a makkod v. metélni kellett!Túl estél a műtéten,hogy vagy?
2010. szept. 13. 17:23
 16/18 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen az újabb válaszokat!

KEdves utolsó!MÉg nemvoltam lemondtam a mütétet helyette keresek valami lehetőséget amit az utolsó előtti válaszoló írt

2010. szept. 13. 17:44
 17/18 anonim ***** válasza:
45%
Meghálálja magát az odafigyelés, én most milliókat fizetnék érte, ha meglenne minenem, vagy legalább a negyede, vagy valami .... és nem ez lenne, ami van :(
2010. szept. 18. 18:20
 18/18 anonim ***** válasza:
48%
Nekem is csak hátrányom származik abból, hogy nincs fitymám :(
2011. aug. 30. 13:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!