Kérdések a körülmetéléssel?
EE! ha olvasod írtam már vagy 4 emailt de visszadobja hogy nemkapod meg!
Nemtudok így írni neked
Hali!
Köszi, hogy ide is írtál, szerencsére egy rövidet vhogy mégiscsak megkaptam a 4-ből... úgy látszik a levelezőrendszerem nem mindenki esetében műxik rendesen. :-(
Ezentúl sztem inkább >>PRIVI-ben címezz üzenetet nekem. Innen a GyK-n xtül MINDIG megkapom! :-)
Időközben nemtom, te is hány e-mailemet kaptad meg, mindenesetre visszaírtam >>privit neked is.
Azt javaslom, inkább MSN-en/SkyPE-on folytassuk, sok idő elfecsérlődött a levelezési problémákkal, feltéve, ha benne vagy! :-o
Még1x köszi, hogy jelezted a problémát! :-)
Olvasd el a két küldött mailemet, és találkozunk MSN-en/SkyPE-on! :-)
Üdv: EE
Kedves kérdező
Vigyázz a péniszedre, én is rosszul jártam a körülmetéléssel, próbálj meg egy olyan orvost találni, aki nem akarja az egészet levágni!
Nekem nagyon ronda lett és használhatatlan is!! És most már nem tehetek semmit! :(
Keress olyan orvost, aki vagy bemetszéssel, vagy plasztikával, vagy végső esetben részleges metéléssel megoldja neked, teljes körülmetélést NE ENGEDD, ha jót akarsz, mert utána már késő lesz a sírás :(
köszönöm szépen az újabb válaszokat!
KEdves utolsó!MÉg nemvoltam lemondtam a mütétet helyette keresek valami lehetőséget amit az utolsó előtti válaszoló írt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!