Őszülés 23 évesen normális?
Figyelt kérdés
Tavaly megjelent 2 ősz hajszálam. Azóta nem foglalkoztam vele, nemrég vettem észre, hogy már nem 2 van, hanem rengeteg. Elszórtan egy 5-8 cm-es foltban. Máshol nincs. Betegség lehet? Érdemes foglalkozni vele? Amúgy nem érdekel, ha nem betegség.2021. aug. 29. 10:30
1/10 anonim válasza:
Nem hiszem hogy beteg lennél. Sajnos én akkoriban már kopaszodtam.
2/10 anonim válasza:
16 éves korom óta őszülök. Edfig még nem derült ki semmiféle krónikus betegségem pedig már 34 vagyok. Az biztos hogy nem általános dolog de nem is olyan ritka.
3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm, akkor nem kattogok rajta.
2021. aug. 29. 10:40
4/10 anonim válasza:
Van egy ismerősöm 23 évesen már teljesen ősz volt, azt mondta az apja, hogy ő már 19 évesen szinte teljesen ősz volt
5/10 anonim válasza:
Nem érdemes kattogni rajta, semmi betegséget nem jelez. Kérdezd meg a szüleidet, hogy ők mikor kezdtek őszülni, valószínűleg ők is korán, ez általában öröklődik. Az én szüleim mindketten 30 körül kezdtek őszülni, ugye az is relatív korán van. Én meg olyan szerencsétlen génkonbinációt kaptam tőlük, hogy már érettségi évében festenem kellett a hajam.
6/10 anonim válasza:
nekem 9 évesen volt pár ösz azota is van szakalban is peddig nem vagyok idős 30
genetika sajnos
8/10 anonim válasza:
Szerintem az ősz haj fiatalon is szexi. ;)
9/10 anonim válasza:
23 vagyok én is, korom fekete hajjal. És egyre több fehér van közte
F
10/10 anonim válasza:
27 vagyok és a családi örökség miatt férfiágon nálunk a haj eléggé megritkul.
Nem örültem neki, de ez van, kb hetente levágom 1,5 milisre, nem zavar, ez van, kihozom belőle a legjobbat.
Borostát növesztek és kondizom, így eléggé férfias a megjelenésem, azzal főzök ami adatott :)
ha téged zavar akkor festesd be, vagy hagyd úgy, kezdj vele valamit, de nem éri meg emiatt rágódni és rosszul érezni magadat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!