Lehet gyereke valakinek akinek volt hererakja?
Páromnak 10eve volt jóindulatú hererákja,de a jövőben szeretnénk gyereket
Mennyi az esélye annak hogy lehet? Valaki tudna nekem válaszolni aki atesett. Ar rajta vagy valamelyik ismerőse és mar gyereke van?
Vagy igen, vagy nem. Ha nem kemózták (márpedig jóindulatú daganat esetén nem szokás), valószínűleg nem lesz gond. Azért ha valakivel közös életet és családot tervezel, jó, ha mindent meg tudtok beszélni, kérdezz rá a leendő apánál. Mondjuk a "csináljunk gyereket - oké" körül csak szólt volna, hogy "Mucuska, nekem nem lehet természetes úton utódom. "
Ha nem jön össze a baba egy év alatt, érdemes kivizsgáltatni kinél milyen probléma áll fenn. De előre kár idegeskedni.
Nekem rossz indulatú hererákom volt. Még mielőtt ez szövettan igazolta volna. Mivel az egyik herémet eltávolítoták fölajánlották a spermabank lehetőségét.Párodnál nem tudom mivolt a helyzet vele kéne megbeszélni. De én a műtét útán nem kaptam végül kemot ezért azt mondta az orvos, hogy ez így nagyon nagy valószínűséggel a nemzőképességemre és a szexuálistejesítő képpeségemre se fogkihatni.
De mivel a párodnak jó indulatú daganata volt nem valószínű, hogy problémát okoz.
Amúgy vele kéne erről beszélned. És ha hosszú ideje probálkoztok és nincsen baba lehet más is a gond. Elkell akkor menni szakemberhez.
A páromnak volt...Nem kapott kemót,se sugárkezelést.
Két hónap után teherbe estem,most lesz 2 éves a gyermekünk! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!