Volt már rövid fék műtétje valakinek? ha igen akkor mennyire fáj, és mennyi a gyógyulási idő ? 21F
Figyelt kérdés
2021. aug. 19. 18:30
1/5 anonim válasza:
Milyen fék az, amit operálni kell? Kézi, vagy lábfék?
3/5 anonim válasza:
Nekem nem volt, de hallottam olyantól, akinek volt.
Nem mindenkinek egyforma a fájdalomküszöbe. Maga a műtét érzéstelenítéssel történi, altatás nélkül. Ezzel semmi gondod ne legyen. A seb gyógyulása kicsit érzékennyé teszi a hímvesszőt, de senki sem halt bele. Utána áldani fogod az orvost, aki műtötte.
Ne aggódj!
Ffi.
4/5 Dr.med.habil. Genya válasza:
Kb 20 perces beavatkozas. 1 amp. 10%-os Lidocain, 1 amp. Ultracain kell hozza, es felszivodo fonal.
Nem fogsz semmit erezni.
A betegek akik jottek vissza kontrollra, azt mondtak, patikaban veny nelkul kaphato fajdalomcsillapitokkal is jol elvoltak.
Betadine-os lemosas napi tobbszor javasolt, de ennyi.
Kb 3 het a gyogyulasi ido.
5/5 anonim válasza:
A felsorolt kenőcsökön kívül hallottam olyat is, akinek kamillás vízzel kellett kezelnie, meg azt is hallottam, hogy perubalzsammal (igen, perubalzsammal - ez a neve). kellett kezelnie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!