A prosztata vizsgélat mennyire kellemetlen 1-10 ig?
El vagy tévedve. Nemi betegség gyanújával bőrgyógyászt keress. Aki a prosztatádat megtapogatja, az az urológus. Ő viszont nem foglalkozik nemi betegségekkel.
Egyébként nekem egyszer csinálta urológus, életem egyik legkellemetlenebb vizsgálata volt.
Nyilvan kellemetlen, de kibirhato. Viszont nemi betegseg gyanujaval celiranyosan kene vizsgalatra menni, vervetel illetve mintavetel, innen-onnan. Ilyet keress elso korben szerintem,bar nalunk a magan urologus megcsinalja a mintavetelt, vervetelre kulon kell menni.
Arra figyelj, hogy 3-4 hetnek el kell telnie a szextol kezdve, utana lehet kimutatni barmit is, mar ha van.
Ha prosztata gyulladásod van akkor ha a gyerek szülést a nőknek 10 -nek vesszük és a vese/epegörcsöt 8-9 nek akkor egy erős 6-7.
Besz@rni nem tudsz de azt hiszed eljött a világ vége :)
Pláne ha közben rád nyitnak az asszisztensek akkor még az önbecsülésed is buktad :D
Nemi beteg szűréssel a bőrgyógyászat foglalkozik. A bőrgyógyász meg nem foglalkozik prosztata vizsgálattal. Urológus/andrológus orvos végez ilyen vizsgálatot.
Egyébként meg teljesen kibírható, fájdalommentes(ha nincs begyulladva) rutin vizsgálat. Nyílván kellemetlen, de nem tart sokáig, nekem ~10 másodperc volt kb a prosztata vizsgálat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!