Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Miért spriccel ekkorát a...

Miért spriccel ekkorát a szerszám?

Figyelt kérdés
Nentudom, hogy egyaltalan jo helyre irom-e a kerdest, de erre most nagyon kivancsi vagyok, hogy normális vagy sem vagy egészséges-e egyaltalan. Szoval az a helyzet, hogyha 2 3 napig nem maszturbalok, akkor utana ha ujra, akkor van hogy akár ilyen 1 méter magasra is felköpi a cuccot és aztán meg kereshetem hogy hova esett, eskuszom, nem vicc a kerdes. Nem ertem, hogy miert van. Arra mar rajottem, hogy ilyenkor maga az érzés is jobb meg tovabb tart, mint amikor napi2x csinalom, de ez igy normalis, hogy ilyen nagyot lő? Egyaltalan hogyan lehetseges? Mi erre a magyarazat?
2021. aug. 17. 14:07
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
87%
Csatlakoznék a megtekintésre vágyókhoz :D
2021. aug. 17. 23:23
 12/17 A kérdező kommentje:
Hmmm. Nem gondoltam, hogy ilyen nepszeru leszek ezzel :D
2021. aug. 17. 23:58
 13/17 anonim ***** válasza:
Tudod hogy senkit nem érdekel az ilyen dicsekvésed ??
2021. aug. 18. 07:57
 14/17 anonim ***** válasza:
Ohh akkor fiatalka vagy hozzám. :D
2021. aug. 18. 08:07
 15/17 anonim ***** válasza:
51%
Nekem is ekkorát spriccel ;)
2021. aug. 19. 14:36
 16/17 anonim ***** válasza:

Szia Kèrdező!

Ez fiatal koromban nekem is kb így volt,most lassan 50 leszek,ès a valaha barátnők,felesèg hajába,az ágyon mindenfelé több mint egy mèterre landolt spricceknek sajnos vège.Most nagyjából 3-4 nap után a popsi,ès a derèk a becsapódási zóna,ha pl hátulról fejezzük be,elöről ez a szemèremdomb, köldök,ès talán 20-25 % az anyag mennyisége.Nèha kevesebb,nèha több,de a règi mennyisèghez egy hónapig gyüjteni kellene.Nem iszom,nem dohányzom, rendszeresen sportolok,de ha úgy nézzük valószínűleg újabb 20-30 èv múlva már meg is haltam,ez az èlet velejárója.Az emberi szervezet ebből ès sok más szempontból tizenévesen, illetve huszas évek elején van a toppon.

2023. jan. 28. 07:37
 17/17 anonim ***** válasza:
Spriccelj a számba!
2023. márc. 3. 09:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!