Fiúk! Volt, hogy orgazmussal jött pisi is?
Ilyen nem lehetséges. Merevedéskor a húgyhólyagot elszorítja egy izom, már ekkor sem tudsz vizelni, amíg annyira le nem lankad, hogy ez az izom elernyedjen és át tudd rajta préselni a vizeletet. Orgazmusnál ugyanez a helyzet, közvetlenül utána nem is tudsz vizelni pont emiatt még percekig, nemhogy közben.
Betegség és egyéb szervi bajok esetén előfordulhat ikontinencia, de normális esetben nem.
6-os vagyok.
Amikor elküldtem a tegnapi válaszom, akkor jöttem rá, hogy nem pontosan írtam, amikor azt írtam, hogy vizeléskor nincs merevedés.
Igen, de az a valódi merevedés, ami éjszaka (reggel) van, az egyrészt a hormonok hatására (pl. erotikus álom, vagy az sem) van, vagy ami még gyakoribb, főleg tinikor urán, hogy a megtelt húgyhólyag is nyomást gyakorol a prosztatára, ami ugyancsak merevedést vált ki. Viszont - általában, amíg valaki felkel az ágyból és a pisilésre kerül a sor, akkorra enged a keménységéből, vagy teljesen lelanyhul.
Tegnap már nem akartam ezzel a helyreigazítással szórakozni, hagytam, hogy jöjjenek a ledorongolások. Nem jöttek, a #7 válaszát pedig köszönöm.
Konkrét válaszom a kérdésedre:
NINCS ÉS NEM IS LEHET, mert lehetetlenség orgazmus és pisilés egyszerre. Merevedett hímvesszővel úgy-ahogy lehet, de akár pisilés közben is szépen "leenged" a merevségéből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!