Csípő,égő érzés vizeléskor,olyam mintha a húgycső belülről viszketne milyen gyógyszer használ?
#10 én spec 100 grammos adagban veszem patikában.
Aszkorbinsav az a neve, 1200 Ft körül van.
“De egy bakteriális vese, vagy húgyúti fertőzés ellen szart sem ér.
Ha meg nemi betegség,még annyit sem.”
Húgyúti fertőzésre ill megelőzésére a HÁZIORVOSOM ajánlotta, a bacik nem szeretik a nagyon savas közeget, a C vitamin sav, a felesleg vizelettel ürül … de ugye sehol nem írtam, hogy meg fog tőle gyógyulni.
Viszont a 20-as éveimben sajnos volt “szerencsém” 2-3 éven keresztül tesztelni a módszert, tökéletesen jó a húgyúti fertôzés tüneteinek enyhítésére.
Nyilván, ahogy írtam is, az orvost nem fogja helyettesíteni.
Az jó, hogy igyekszel a megfelelő c vitamin bevitelre, de nagyon nem mindegy, milyen forrásból teszed azt.
Szintetikusan előállított c vitaminok semmit nem érnek, nem szívódik fel a szervezetben. Csak lerakódik a felesleg. Vannak olyan étrendkiegészítők, amik természetesen tartalmazzák ezeket, magas dózisban, igaz ezért az áruk sem alacsony.
Nem írok márkákat, nem reklámozni jöttem csak mondom, hogy ne dőljetek be marketingeknek a tv-ben, meg a népszerű szintetikus márkáknak. Járjatok utána milyet szedjetek (: szívódjon fel rendesen a szervezetben és persze kell mellé a megfelelő folyadékbevitel is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!