Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Csípő,égő érzés vizeléskor,oly...

Csípő,égő érzés vizeléskor,olyam mintha a húgycső belülről viszketne milyen gyógyszer használ?

Figyelt kérdés
Új partner után jelentkeztek az adott tünetek egy két napra rá egyenlőre tőzegáfonya kivonatot szedek de sajnos nem sokat használ,nem minden alkalomkor jelentkezik így. Viszont nemtudom ilyen fertőzésre mit tudnék kiváltani ami vény nélkül is kapható sajnos orvoshoz még legalább 1,5hétig nemtudok elmenni mivel nem tartózkodom a lakóhelyemen és hazautazás nem megoldott. Tudnátok ajánlani valami gyógyszert rá ami nem vényköteles?
2021. aug. 8. 09:13
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

#10 én spec 100 grammos adagban veszem patikában.

Aszkorbinsav az a neve, 1200 Ft körül van.

2021. aug. 8. 17:11
 12/13 anonim ***** válasza:
87%

“De egy bakteriális vese, vagy húgyúti fertőzés ellen szart sem ér.

Ha meg nemi betegség,még annyit sem.”

Húgyúti fertőzésre ill megelőzésére a HÁZIORVOSOM ajánlotta, a bacik nem szeretik a nagyon savas közeget, a C vitamin sav, a felesleg vizelettel ürül … de ugye sehol nem írtam, hogy meg fog tőle gyógyulni.

Viszont a 20-as éveimben sajnos volt “szerencsém” 2-3 éven keresztül tesztelni a módszert, tökéletesen jó a húgyúti fertôzés tüneteinek enyhítésére.

Nyilván, ahogy írtam is, az orvost nem fogja helyettesíteni.

2021. aug. 8. 17:34
 13/13 anonim ***** válasza:
60%

Az jó, hogy igyekszel a megfelelő c vitamin bevitelre, de nagyon nem mindegy, milyen forrásból teszed azt.

Szintetikusan előállított c vitaminok semmit nem érnek, nem szívódik fel a szervezetben. Csak lerakódik a felesleg. Vannak olyan étrendkiegészítők, amik természetesen tartalmazzák ezeket, magas dózisban, igaz ezért az áruk sem alacsony.

Nem írok márkákat, nem reklámozni jöttem csak mondom, hogy ne dőljetek be marketingeknek a tv-ben, meg a népszerű szintetikus márkáknak. Járjatok utána milyet szedjetek (: szívódjon fel rendesen a szervezetben és persze kell mellé a megfelelő folyadékbevitel is.

2021. aug. 9. 00:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!