Nem kötelező törölni, de higiénikusabb. Egyébként bajod nem lesz tőle, ha fürdésnél rendesen megmosod.
2021. júl. 18. 21:11
2/22 anonim válasza:
Nem kötelező.
Nem marad rajta azért annyi vizelet,hogy gondokhoz vezessen.
Ha fürdésnél megmosod,az már jó.
2021. júl. 18. 21:15
3/22 anonim válasza:
Persze, ez nyilvánvalóan elvárt. Minden pössentés után töröljük a szerszámot, sőt, ahol van rá lehetőség, mossuk is.
Gondolj bele egy hirtelen, minden előjel nélküli cummantásra. Ha pisiszagú a cerka, akkor a lánynak (...esetleg fiúnak, ízlés szerint...) igen hamar elmehet a kedve a gyors cumitól.
És az alsónemű sem lesz "olyan", főleg nem lesz büdös estére.
2021. júl. 18. 21:16
4/22 anonim válasza:
Ha nem mosná meg, az már igen igénytelen lenne.
2021. júl. 18. 21:16
5/22 anonim válasza:
Csatlakozom a 3.-hoz.
2021. júl. 18. 21:20
6/22 anonim válasza:
Csak annak lesz büdös, akinek egészségtelen a vizelete, pl, baj van a veséjével vagy veseköve van az illetőnek vagy mondjuk keveset iszik, akkor marha büdös tud lenni, de amúgy egy egészséges vizelet az nem büdös, a másik meg az, hogy rendesen meg kell mosni fürdés közben. 😉
2021. júl. 18. 21:24
7/22 anonim válasza:
Nem tudom hármas miért lett leszázalékolva. :D Elvonatkoztatva a primitív példájáról, valóbal nem kellemes a bepállott húgyos pöcs szag. Nyilván mindennek van szaga estére, nőnek, férfinak is, de amennyire lehet, szabjunk már gátat neki. Arról nem is beszélve, hogy a gatyádat, amit össze csöpiztél a 40 fokban, 2-3 nap után anyád/feleséged vesz a kezébe, hogy a mosógépbe rakja. Ne legyünk igénytelenek.
2021. júl. 18. 21:24
8/22 anonim válasza:
Nem megtörölni kell, hanem fel kell itatni az utolsó vizeletcseppeket.
2021. júl. 18. 21:26
9/22 anonim válasza:
Igen,én is így értettem.
Vagy?
2021. júl. 18. 21:26
10/22 anonim válasza:
#7 mert nagyrészt hülyeség amit írt 🤷♂️ és nálunk például én mosok, úgyhogy senki nem fogja szagolgatni. F
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!