Fiúk, férfiak. Szerintetek melyik a legjobb alsó nadrág?
Figyelt kérdés
Melyiket tartjátok a legkényelmesebbnek, illetve a legegészségesebbet?2021. júl. 18. 02:39
1/9 anonim válasza:
Én a francia boxert szeretem valamiért, nem hinném, hogy bármelyik egészségsebb lenne mint a másik.
2/9 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy bármelyik egészségtelen lenne, hacsak nem szűk. Nekem a fecske jön be napközben, aludni meg boxerben alszok.
3/9 anonim válasza:
Az amelyik kényelmes. Szeretem ha jól tartja a farkamat és a zacsimat, de nem túl szoros, jól szellőzik. Én Calvin Klein szűk boxereket használok hétköznapokra, sportoláshoz Calvin Klein, Adidas, Decathlon sport alsókat (fecske fazon). Ezek nem a legolcsóbbak, de tartósak és nem veszítik el a formájukat, rugalmasságukat.
4/9 anonim válasza:
Passzos boxer párti vagyok napközben, de aludni meztelenül szoktam
5/9 anonim válasza:
A sima, laza boxer kivéve sportoláshoz, mert ahhoz inkább a feszülős.
6/9 anonim válasza:
5 jol mondja en is igy vagyok.
De leirom h tudja midenki
Laza boxert szabad höszabalyozadt ad a hereknek es jobb verkeringest biztosit.
Tapados pont elentetbe anyi elönnyel ha all nem feltünö es mivel nincs szabahöszabalyozas ezaltal több geccid lesz ( Mivel gyengebb a minöseg igy mennyiseggel potolja)
7/9 anonim válasza:
a passzos jobban tart, de tudtommal az az egészséges amiben szabadon lógnak a golyóid
8/9 anonim válasza:
Nekem a legjobban a mikroszálas alsók jöttek be. Szinte nem is érezni, hogy van rajtam valami, nem tekeredik, nem szívja fel az izzadtságot, nyáron nap végére sem olyan büdi, mint a pamutok. Slipet használok, de van néhány boxerem is, azokat csak télen viselem el.
Ebből vettem már sokat: [link]
9/9 anonim válasza:
én személy szerint nem hordok alsogatyát :) nekem így a legkényelmesebb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!