Szerintetek mikor fogok magasságra többet nőni?
158-160cm lehetek kb. Nagyon idegesítő hogy ilyen alacsony vagyok és szeretnék már magasságra nőni. A peniszemnel kb lassan egy éve jelent meg az első szőrszál, azóta már kezd eleg sok lenni csak szőkés barnás(a hajam szőke). A honaljamon is megjelent kb egy 5 hónapja a szőr azóta már van rajta pár hosszú szál. Spermám még nincsen. A combom most kezd szőrösödni. Szerintetek most év elején vagy még a nyaron beindul a növekedés hogy legalabb 1 hónapba 2-3 cmet nőjjek.
Apa magassagá: kb 180-181cm
Apám is későn érő volt de ő már ilyenkor azt mondta elkezdett nőni magasságra.
Szia!
Én 14 éves koromig 160 voltam, majd egy év alatt 172.5 lettem.
Legalábbis az iskolai mérések alapján…
15 éves korom után viszont nagyon be lassult a növés…
Azóta is csak 174 vagyok, pedig már 21 éves.
Állítólag 24 éves korukig nőnek a férfiak, de én ebben kételkedem…
Mindenesetre 14 éves kor körül várható hírtelenebb nyúlás.
Figyelj oda, hogy egyél sok gyümölcsöt, zöldséget, sportolj, legyél napon…
Én egyiket sem csináltam, csak a gép előtt kuksoltam.
Pedig kit tudja, akkor lehet magasabb lennék…
Főleg hogy nekem apám 190 cm, de anyám is 176, tehát még Ő is magasabb nálam.
Én 16 éves koromra lettem 177 centi, mikor bekerültem középsuliba 15 évesen, szinte én voltam a legalacsonyabb az osztályban olyan 170 centivel. Végére 185 centi voltam, most 22 évesen 187 centi, szóval még azóta nőttem 2 centit. Apám 178 centi, anyám 158.
Nem tudom, hány éves vagy, de a leírtak alapján még biztos, hogy pubertás korba vagy, úgyhogy még biztos fogsz nőni. Unokaöcsém 14-15 évesen volt 160-165 centi, 1-2 év alatt nőtt annyit, hogy már tőlem magasabb pár centivel.
Szóval leginkább genetika kérdése, és hogy melyik szülőd génjeit örökölted inkább. Amivel segíthetsz a növekedésben az az, hogy már este 9-10 órakor lefekszel aludni, ugyanis este 10-hajnali 2 óra között termelődik leginkább a HGH (növekedésihormon). És ne stresszelj rá. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!