Úgy hallottam, a férfiak nem tudnak felfázni, mert nekik más, mint a nőknek, ez igaz?
Figyelt kérdés
2021. júl. 10. 18:24
1/12 anonim válasza:
Nem jól hallottad, attól, hogy másként néznek ki, még uyganúgy meg tudnak betegedni!
2/12 anonim válasza:
Hát ha belegondolsz logikusan, hogy a pénisz plusz 10 cm-t jelent minimum hosszban, így igen, elég más a 2 nem anatómmiája
3/12 anonim válasza:
#2 Igen más, de attól még fel tudnak fázni, csak nehezebben.
4/12 anonim válasza:
Nekem párom állandóan felfázik, én a csaj nem.. tőzegáfonya kapszula, jó a legolcsobb Béres is, nemcsak az agyon reklámozott jó! ;)
5/12 anonim válasza:
Fel tudnak fázni. Párom 2x fázott fel a 25 éve alatt.
6/12 A kérdező kommentje:
Úgy hallottam a húgycsövükkel van valami ami máshogy van mint a nőknek, és ezért nem tudnak felfázni a férfiak
2021. júl. 10. 18:33
7/12 anonim válasza:
Kérdező! Leírták már. Hosszabb a húgycső. De ettől még képesek felfázni, csak nax nem olyan gyakori.
8/12 anonim válasza:
Sóhajt.. nem tudom ki mondta ezt, de nem lehet valami okos.. :D
Anatómia: nektek hosszabb a húgycsövetek és messzebb van a vége az ánusztól, így statisztikailag ritkábban fáztok fel. Ennyi. De attól még megtörténhet és vesegyulladásig vagy pénisz gyulladásig is fajulhat, ha titkolgatod és nem kezeled, mert pl. jaj, ciki!
9/12 anonim válasza:
A nőknek viszont nem fázik fel a prosztatája. Arra meg nagyon kell vigyázni, mert nem egy kellemes dolog.
10/12 A kérdező kommentje:
Szerintem is logikus, de annyira mondta hogy elhittem... Egy fiú ismerős panaszkodott erről mindig, ezenkívül senki, ezért is hittem el.
2021. júl. 10. 18:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!