Az impotencia gyógyítható?
Figyelt kérdés
Képtelen vagyok merevedést elérni, bármit teszek. Egyéb egészségügyi panaszt nem észleltem. Nagyjából egy éve tart, azt hittem elmúlik. 26 éves férfi vagyok.2021. júl. 10. 13:49
1/6 anonim válasza:
Igen, de nehéz.
Először meg kell állapítani hogy pszichológiai vagy fizikai eredetű. Ha megvan a probléma forrása, akkor lehet kezelni. Menj el urológushoz.
2/6 anonim válasza:
Csak nővel nem megy a szex vagy magadnak sem tudod felállítani? Volt valami trauma,lelki sérülés amihez vissza tudod vezetni a probléma kezdetét?Szedtél esetleg korábban szteroidokat vagy potencianövelőket amik tönkretehették a szerszámot? Van-e extrém túlsúlyod,vagy stresszesek a hétköznapjaid?Milyen a hangulatod,vannak-e depressziós időszakaid? Ezek mind lényeges dolgok amik befolyásolhatják az egészséges testi működést.
3/6 anonim válasza:
Attól függ, mi okozza. Ezt ki kell vizsgáltatni.
4/6 anonim válasza:
..... bármit teszel?? Nem kell bármit tenni, legkönnyebben egy megfelelő női partner gyógyitja az impotenciát!
5/6 anonim válasza:
" Képtelen vagyok merevedést elérni, bármit teszek "
EZ a baj.
Ha erőlteted és nem magától áll fel.
Nenyúlj hozzá, lehet egy hét múlva úgy áll mint ahogy annak a rendje.
6/6 A kérdező kommentje:
Egy hete nem vertem ki, de semmi javulás sőt inkább rosszabbodott a helyzet.
2021. júl. 11. 11:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!