Ha egy olyan lannyal folytatok analis szexet ovszer nelkul akinek en vagyok az elso szexualis partnere, akkor is elkaphatok nemibetegsegeket?
Figyelt kérdés
2021. júl. 7. 18:19
1/8 anonim válasza:
persze, amelyik lány elsőnél ilyent enged, az hamar tovább fog állni..
2/8 anonim válasza:
Húgyúti fertőzést fogsz kapni, azt sem fogod megköszönni, húzz óvszert.
3/8 anonim válasza:
Szerelem kategóriába... elsőre... anál... gratula!
4/8 anonim válasza:
Szr megy a húgycsövedbe, és végig föl jól elfertőz mindent. Legközelebb, ha normálisan szexeltek, a lányt is elfertőzöd a húgycsövedben szaporodó kakabacikkal. A lány meg te is orvoshoz kerültök.
5/8 anonim válasza:
https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__..
Nekem húgyuti fertőzésem lehet? A pöttyök arra utalnak??
Nekem is segítsetek... Nekem nem első szex volt, de az első anál!
6/8 A kérdező kommentje:
Nem elso szexrol van szo nem ezt irtam ne ertelmezzetek felre
Elso szexualis partnere vagyok 2 eve vagyunk egyutt 😑😑😑😑
2021. júl. 7. 19:40
7/8 anonim válasza:
Igen úgy is elkaphatsz nemi betegséget és nagy eséllyel húgyuti fertőzést kapsz.
8/8 anonim válasza:
Elsőre sz*rosba? Ez igen, meglátszik, hogy vidéki vagyok, felénk az már nagyon a bizalom kategória.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!