Lett egy piros pattanásszerű valami a péniszemen. Mi lehet ez?
Figyelt kérdés
Borotválás után jött elő pár nappal. Először azt hittem,hogy faggyúmirigy,de az fehér szokott lenni. Nem viszket,nem fáj,de idegesít,hogy ott van.
Bármi tipp,hogy mi lehet ez? Valakivel volt már hasonló? Mivel kezeljem?
2021. jún. 22. 14:47
1/8 A kérdező kommentje:
Kihagytam,de talán hasznos infó lehet,hogy fél éve nem volt aktusom,tehát az kizárható.
2021. jún. 22. 14:50
2/8 anonim válasza:
Talán egy pattanás? Borotválás után még az is lehet, hogy a szőrzsál benő a bőr alá.
3/8 anonim válasza:
AZ bizony egy piros pattanásszerű valami.
4/8 anonim válasza:
Igen nagy valószínűséggel az, aminek látszik, tehát egy pattanás. :)
5/8 A kérdező kommentje:
es mit kellene kezdenem vele? Megmostam szappannal,fertotlenitettem arcszesszel.
2021. jún. 23. 14:52
6/8 anonim válasza:
Majd elmúlik. Ahogy minden sima pattanás is. Vagy ha olyannak ítéled meg, kinyomhatod. Viszont készülj rá, hogy valószínűleg kellemetlenebb lesz, mint mondjuk egy arcon lévő pattanás esetén.
7/8 anonim válasza:
Vagy a borotva miatt ki persegett
8/8 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!