Készülj fel. Kitartás. Kellemetlen lesz borzalmasan.
2021. jún. 21. 15:32
2/3 anonim válasza:
Ugyanmár! Semmi extra. Odaméssz, fel kell térdelni a vizsgálóra, kapsz lidokaint, besíkosítják az eszközt és el kell lazítani a végbelet. TÉnyleg ez a legfontosabb, hogy lazítsd el tudatosan, akkor nem fog fájni. Kb.5 perc az egész, nem lesz semmi baj.
Én ugyan nő vagyok, de a pasiknak is ugyanilyen, ráadásul nektek jó ha megszokjátok, hogy vizsgálják a végbelet.
2021. jún. 21. 15:47
3/3 anonim válasza:
Nekem az oldalamon kellett feküdni, vazelint rakott a vékony kis kamerára. A kamera légbefúvásos, szóval ahogy nyomja be a levegőt, hogy a végbeled feszes legyen, akkor egy kicsit fájhat a hasad a puffadástól. Ilyenkor nyugodtan ki kell engedni a gázt szállni, bármennyire is kellemetlenül érzed magad közben. De egyébként egyáltalán nem vészes. A cső és a kamera is elég vékony, szóval egyáltalán nem vészes a dolog.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.