Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Pár hónapja tettem ki erről...

Pár hónapja tettem ki erről ide egy kérdést, nem jött sajnos azóta se érdemi válasz Az a helyzet, 3 herével rendelkezem, világért se akarok ezzel senkit szivatni,jártam vele orvosnál, de nem bízom az sztk-s orvosokban. Tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés
Tudna nekem valaki ajánlani egy magán praxisban dolgozó remek urológust? Legyen az bárhol az országban.. Hálásan köszönöm!
2021. jún. 18. 07:43
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Az az igazság, hogy a jobb here felett van a here zacskó legmagasabb pontján és kB fele akkora mint egy normális here. Simán lehet sztem az is hogy nem vették észre. Én is kB 14 évesen fürdés közben tapogattam ki magamon, nagyon megijedtem, de nem mertem elmondani senkinek.
2021. jún. 18. 13:28
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Az orvosokat köti a titoktartás, nem mondhatja el senkinek. Ha szaklapban szeretne publikálni az esetről, akkor előtte veled aláírat egy hozzájáruló nyilatkozatot, de akkor sem lesz a neved és a címed benne egy szakcikkben. Urulógust nem tudok ajánlani.
2021. jún. 18. 14:21
 13/17 anonim ***** válasza:
Én azt mondom nézesd meg, nem fogsz veszíteni vele semmit, és legalább megnyugszol. Az orvos lehet hogy nagyot néz majd, de ha rendes dokirol van szó, nem fog ezen fennakadni.
2021. jún. 18. 14:37
 14/17 anonim ***** válasza:
zavar? el akarod távolíttatni? ha nem, akkor istenkém, 3 heréd van.
2021. jún. 18. 16:10
 15/17 anonim ***** válasza:

#14 folyt: persze ettől még mutasd meg orvosnak, bíztos ami biztos

em a ciszta, vagy ki tudja mi

2021. jún. 18. 16:11
 16/17 A kérdező kommentje:

Sziasztok, megnézettem.

Kiderült az ténylegesen egy, 3 ik here, az sztk-s orvos nem akarta elhinni, mert szerinte ez lehetetlen. Nem akartam sztk-s orvost, de nincs penzem.

Meg lett ultrahangozva, kiderult hogy valoban nekem 3 herem van, es elvileg ez egy nagyon nagyon ritka biologiai anomalia szerinte.

Elmondasa szerint 8 milliard emberbol jo ha 1000 ember elhet ezzel egyutt. Az en esetem tovabb ritkitja ezt mert a jobb herem felett van, es teljesen mukodokepes.

2021. aug. 2. 17:10
 17/17 anonim válasza:
Akkor megnyugodhatsz, nem veszélyes dolog. :)
2021. aug. 4. 17:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!