Baranyai Máté András kérdése:
Mik a trombózis tünetei?
Figyelt kérdés
Vezetés közben elkezdett nagOn fájni a jobb vádlim, viszi t nem dagad nem latszik kivulrol semmi. Lehet attól még trombózis 27 évesen?2021. jún. 13. 14:30
1/5 anonim válasza:
Nekem mikor trombozisom volt, eloszor elkezdett fajni a labam, utana mozgatni se birtam, es a duplajara nott.
2/5 A kérdező kommentje:
És milyen jellegű volt a fájdalom, meg szabad kérdezni? Nekem most fél órát fájt, makd abbamaradt, d3 ilyen görcs szerű érzés
2021. jún. 13. 14:45
3/5 anonim válasza:
Mintha satuval szoritottak volna a labam. Egy parkban jott ram, leultem egy padra es mivel ereztem h nagy a baj, ki is hivtam a mentoket
4/5 A kérdező kommentje:
Értem. Basszus, nem tudom az enyém mi lehet, igazából már elmúlt, néha néha bele beleszúr, mint amikor begörcsöl
2021. jún. 13. 15:45
5/5 anonim válasza:
Szedj rá Aspirint, az vérhígító, alvadásgátló. Tesómnak is szokott lenni a lábában, ha kicsit fájlalja, szedi pár napig s elmúlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!