Kinek hány évesen húztak fel a fitymat?
Figyelt kérdés
Fajt e hogy éltették meg. Én igen rosszul.2021. jún. 12. 19:21
1/12 anonim válasza:
Nekem senki nem birizgálta a farkamat. Kamasz koromban magam kezdtem maszturbálni és akkor már hátra tudtam húzni.
2/12 anonim válasza:
Nem emlékszek pontosan,de elég korán és húzogatni kellett,mert volt kis szűkület.
3/12 anonim válasza:
10 évesen és utána sokáig kellett kenegetni is krémmel, meg jól mosni mert be volt gyulladva alatta
4/12 anonim válasza:
Elsö vagy másodikos voltam. Az iskolai védönő megnézte, majd beküldött anyuval a korházba. Magára a fájdalomra nem emlékszem csak arra hogy bőgtem mint állat. Utánna még sokat küszködtem a szükülettel, de müteni nem kellett és végleg elmúlt.
5/12 A kérdező kommentje:
Ezek durván hanguanak
2021. jún. 13. 15:21
6/12 anonim válasza:
6 és 14 évesen is. Nem volt jó program.
7/12 anonim válasza:
Sajnos ez eleg erös fajdalom mint nöknel szüles csak ök nem hiszik el nem is tudom mit keresnek ebben rovatban mi se irunk nök egeszsegehez
Jöhet lepontozas de ez igy van
8/12 anonim válasza:
Letezik, hogy ez valami urban legend, hogy koran neki kell esni? Brit nemzeti egeszsegugy utmutatasa szerint kiskorban ugy kell kezelni, hogy ez egyben van, igy kell megmosni. Serduleskor a gyerek erzi is, hogy valami tortenik, legtobbszor maguknak kezdik, de a lenyeg, hogy magatol kezd levalni. Ilyenkor kene a fitymaszukuletnek is kiderulnie.
Nem lehet, hogy ezek az ido elotti eroszakos kiserletek okoznak annyi kart? A termeszet miert alkotta volna ennyire macerasra a ferfi nemiszervet?
9/12 A kérdező kommentje:
Elég durva átesni rajta.
2021. jún. 16. 20:09
10/12 anonim válasza:
8-as. Több helyen is olvastam én is hogy nem kellene bántani, de fene tudja. Itt is sokan vannak szükülettel tinik, akik nem os tudtak róla szoval nem tudom hogy mi a jó megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!