Van olyan, hogy egy székletdugó mellöl híg széklet jön ki?
Figyelt kérdés
Ittam hashajtót és víz távozott belőlem. Van olyan, hogy egy székletdugó mellöl jött ki a víz és a dugó még mindig ott van?2021. jún. 7. 10:26
1/10 anonim válasza:
Miért használsz hashajtót és székletdugót egyszerre?
2/10 anonim válasza:
#1, szerintem úgy érti, hogy a széklete állt össze egy kemény dugóvá. Pont ettől kíván a hashajtó segítségével megszabadulni.
3/10 A kérdező kommentje:
Úgy értettem ahogy a 2-es mondja
2021. jún. 7. 10:34
4/10 anonim válasza:
Jah értem. Szerintem kell neki idő. De egyébként rost, sok folyadék, testmozgás beindítja a bélmozgást. Na meg a hashajtó. Ha nem távozik semmi, akkor pedig gasztroenterológia
5/10 anonim válasza:
Durva. Ezek szerint másnak is vannak ilyen problémái.
6/10 A kérdező kommentje:
De víz távozott
2021. jún. 7. 10:38
7/10 anonim válasza:
Van. Szkiballum. A betegekből kézzel távolítjuk el,ha már muszàj. De ez tartós fekvés,kiszáradás és gyógyszer ( morfin tapasz) mellékhatásnál gyakori. Neked otthonra elég egy glicerines kúp is.
8/10 anonim válasza:
Van.Kislányommal így jártunk pelusról leszokás után.Kórház lett a vége,kézzel távolították el a székletdugót.
9/10 anonim válasza:
Egyszer régen nekem kórház lett a vége.
Kúppal érdemes próbálkozni, a hashajtó ezt nem hozza ki.
Feküdj le és próbáld minél tovább benntartani.
10/10 anonim válasza:
Mi lett a vege? Nekem ugyanez a problemam most. Tobb, mint egy hete kinlodok vele, hashajto, kup nem segit, alul durvan feszit, az osszes probalkozasnal ver jon. Haziorvosom par napja nyugdijba, a helyettes orvos csak surgos eseteket lat el. Tanacstalan vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!