Normális az, hogy nagy WC-zésnél ez történt?
Figyelt kérdés
Ma elmentem nagy WC-re, 1. törlésnél semmi, de a 2. törlésnél maradt egy kis piros cucc a papíron. A faromat most is érzem, hogy kicsit mintha sebes lenne. Szerintetek csak erősen dörzsöltem a WC papírt, és emiatt van?2021. jún. 5. 19:42
1/3 anonim válasza:
kezdődő aranyér., én is így jártam pár hete,borsó nagyságú dudór keletkezett a luk környékén, hetekig szenvedem. már szerencsére vissza húzodott, nedves toalett papirt használok,az valami csuda! egész a lukig be kell nyúlni,és a szőrt is tisztára törli! olyan mintha épp fürödtem volna, azóta a gatyó sem vonalkódos.röviden: használj nedves toalett papirt.kicsit drága, de a tisztasági érzés felűlmúlhatatlan!
2/3 anonim válasza:
Menj el dokihoz minél előbb!
Én sokáig vártam vele, felirt vmi cuccot, de nem ért semmit.
Jártam már úgy, hogy véres volt a bugyim is, valamint teljesen ki van pirosodva hátul a bőröm, viszket néha ezerrel. ☹️😐
3/3 anonim válasza:
Néha lehet herpeszvírus okozta nyálkahártya gyulladás következtében fellépő enyhe vérezgetés is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!