Nekem se nő olyan gyorsan. Borotválkozni heti 1-2. szoktam max, fanszőrzetet meg heti 1x. De a hasamon, mellkasomon, hátamon szinte semmi szőr kivéve a köldököm alatt. De van olyan osztálytársam aki szőrösebb mint egy majom :D
Szóval szerintem normális ha nem nő annyira gyorsan. Ez genetika, valaki szőrösebb, valaki nem annyira :) 16/F
2021. jún. 1. 18:25
3/8 A kérdező kommentje:
De úgy nézek ki mint egy 12 éves, férfiasodni szeretnék végre... Azt nem értem, hogy akkor a péniszem miért ekkora
2021. jún. 1. 18:30
4/8 anonim válasza:
Honnan veszed, hogy baj van? Lehet, hogy nem vagy szőrös típus és később se leszel túlságosan szőrös. Ez alkati kérdés. A férfiasságod nem ezen múlik.
2021. jún. 1. 21:51
5/8 anonim válasza:
Ez mind genetika. Van aki szőrösebb, van aki nem. Ez nem jelenti azt, hogy gond lenne veled.
A péniszed méretének pedig semmi köze nincs a szőrösödéshez.
2021. jún. 2. 04:56
6/8 anonim válasza:
Ez tenyleg emberfuggo. Nekem 16 evesen nagyobb volt a fanszorom mint faterome. De volt olyan osztalytarsam akinek akkor kezdett el noni.
2021. jún. 2. 10:06
7/8 anonim válasza:
Ilyen géneket örököltél. Az hogy a péniszed nagyobb a korosztályodnál az is javarészt génekben keresendő. Ha nem apukádnak volt nagy akkor lehet anyai vagy apai ágon valamelyik nagyapádtól "kaptad". Előbb-utóbb a férfiasodásod is megindul majd. Lehet, hogy 1 év múlva, lehet 2-3 év múlva. Ne foglalkozz vele, mert akkor sem lesz gyorsabb a folyamat
2021. jún. 3. 09:29
8/8 anonim válasza:
Alkati kérdés, ahogy sokan írták.
Én 18 évesen kezdtem látványosan szőrösödni. Kamaszkorban megjelent a fanszőr és némi mennyiség a hónaljban, de a mellkas és a láb, alkar akkor indult be, amikor a főiskolát elkezdtem.
Az egész középiskola alatt azt éreztem, amit Te - de végül én is beértem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!