Maguktól elmúló kiütések a makkon? (többi lent)
Sziasztok! Nagyjából egy éve szabálytalan időközönként (azaz van, hogy hetente, van, hogy csak havonta 1-2 alkalommal) piros kiütések, piros kis pöttyök jelennek meg a makkon alatti részen, sokszor a makkomon is. Mindig elmúlnak maguktól 1-2 nap alatt, de amíg vannak, addig érintésre nagyon érzékeny az a terület, viszont fájni nem fáj és nem is viszket, kellemetlen szaga sincs. Váltottam már tusfürdőt, öblítőt. Voltam bőrgyógyásznál, aki írt fel többféle kenőcsöt, illetve gyógyszert, de úgy látszik egyik sem használ, mert visszatér a probléma.
Szexuális életet nem élek, nem gondolom, hogy összeszedtem volna valamit. Ezt azért is tartanám furcsának, mert az ha jól tudom kezelés nélkül nem igazán múlna el.. akkor viszont mi lehet? Irritációra is gondoltam, ezért már papírral sem értem ahhoz a területhez, de nem javult a dolog. Van, hogy napközben jön elő ez a kipirosodás, van, hogy reggel veszem észre, hogy éjszaka előjött. Lehetséges, hogy valamilyen étel hozhatja ezt elő?? De miért pont ott? Kihez kellene fordulnom?
gomba
de lehet vmiféle allergia is, moszer, öblítő, mosakodásra hazsnált cucc
menj el bőrgyógyászhoz amikor előjön
ciki vagy sem, meg amúgy is látott már az orvos ilyet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!