Herezacskómon már több mint éve vannak pontszerű kemény kis vércsomó félék. Mi lehet, és mitől?
Fujjjjj azért egy ilyet ide kitenni??
Moderátor hahó!
Menj el orvoshoz baszki...
Ettől nem kell megijedni, normális jelenség.
2es ebbe semmi nincs. Ha mutatja mi a gond, akkor tudnak a többiek segíteni.
Amúgy nem lehet sima miteszer?
Nincs efféle tapasztalatom, nem is hallottam róla, de a 3. válaszoló linkjét teljes mértékben jónak találom.
Ffi/79
Köszönöm a válaszokat! - A kérdésből kimaradt egy 10-es szám - vagyis több, mint 10 éve vannak ezek...szerintem már nem csináltatok vele semmit....csak eszembe jutott, hogy kérdést teszek fel róla....voltam urológusnál többször is (nem e miatt...) de a lényeg, hogy látta több urológus is, és egyik se mondott róla semmit (nem is kérdeztem...de spontán semmi hang róla a dokik részéről).
'2' -nek: én nem 'kitettem'. Persze, gondoltam is egy nagyon röpke pillanatig, hogy kiírja: mindenki saját felelősségére kattintson a fotó linkjére - de valahogy elillant a gondolat. Ettől függetlenül a saját felelősség az megmarad (neked is): a fotón az van, amit írtam...no, persze lehetne esztétikailag szebb is a vércsomós herezacskóm - de hát ez ilyen. A te felelősséged, hogy rákattintottál. (Én nem haragszom).
'6' - hát az se semmi, hogy te ezeket zsírmirigyeknek nézed. A zsír milyen színű is(?)...és, ezek a kis göbök ugye, nem olyan színűek. Kinyomkodni(?) szerintem te szívatsz.
Még egyszer is köszi a komoly válaszokat!!
Írd be a Google-ba, hogy "angiokeratoma of scrotum" és kattints a képekre.
Csak az csinálja meg, akit nem zavar a herezacskók látványa.
Ha így néz ki, akkor nagy valószinűséggel angiokeratómáról van szó.
Ennek ellenére egyeztess egy bőrgyógyásszal, ő abban is tud segíteni, ha el akarod őket távolíttatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!