Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Hátrahúzzuk a bőrt a péniszen...

Hátrahúzzuk a bőrt a péniszen - huzamosabb ideig így élni a mindennapokat,segít hogy tovább bírjuk az agyban a nővel aktus közben - valakinek tapasztalata?

Figyelt kérdés

2021. máj. 13. 22:28
 1/7 Bolero002 válasza:
65%

Tulajdonképpen igen de ahhoz hosszú ideig hátra húzva tartani. Elején kellemetlen meg nehéz megoldani de ha sikerül működik én is és haverjaim is próbáltuk.

Ha kérdésed van írj nyugodtan privben

2021. máj. 14. 05:30
 2/7 anonim ***** válasza:
79%
Nem tudom, mert soha nem tartottam hátra húzva, mégis addig bírom, ameddig szeretném 🤷‍♂️
2021. máj. 14. 08:36
 3/7 anonim ***** válasza:
44%

ettől nem leszel jobb az ágyban

metéltesd magad körül ha zavar a fitymád

2021. máj. 14. 14:51
 4/7 anonim ***** válasza:
76%
Nekem pont az a problemsm hogy magatol hatracsuszik napkozbe... szerintem ez inkabb fejben dol el,talan picit ha segit
2021. máj. 15. 16:46
 5/7 rihe válasza:
26%
kukkendánerség.
2021. máj. 16. 02:07
 6/7 anonim ***** válasza:
58%
Nincs ilyen összefüggés. De, ha több időt akarsz, akkor érdemes négyszer-ötször újraindítani a projektet, ha van kedvetek.
2021. máj. 18. 22:22
 7/7 anonim ***** válasza:

Első:

Hogy sikerült eleinte hátul tartani?

2021. nov. 20. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!