Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Van okom az aggodalomra?...

Van okom az aggodalomra? Intim kérdés

Figyelt kérdés
Szóval 20 vagyok, a párommal gumi nélkül szexeltünk, 2 napja. A péniszemen a makkom alatt megjelentek ilyen apró piros pontok amik viszketnek. A makkom peremén is megjelent 1 ahol eddig sosem. Igen, volt máskor is még régebben. De amikor elvesztettem a szüzességem akkor is volt ilyesmi. Most ezt mi váltja ki? Nemi beteg lennék, vagy fertőzés?
2021. máj. 13. 15:17
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ezért szabad csak gumival, hogy ne kapjál el mindenfélét a nőpartnereidtől.
2021. máj. 13. 16:14
 2/8 A kérdező kommentje:
Én ezt értem de most forró helyzet no meg nem volt gumi se, éjszaka most hogy vegyen az ember.. tudjuk milyenek a tüzes asszonyok. De most valaki a kérdésemre válaszoljatok 😊😊
2021. máj. 13. 16:38
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nemi gondozóba el kellene ballagni.
2021. máj. 13. 17:14
 4/8 anonim ***** válasza:
88%
Mind a kettőtöknek irány a doki. Igen, mind a kettőtöknek. Ha csak te mennél el, akkor oda-vissza fertőznétek egymást.
2021. máj. 13. 18:30
 5/8 anonim ***** válasza:
0%

Forró helyzet??!!

Csak egy jött mentel dugtál.

2021. máj. 13. 20:21
 6/8 A kérdező kommentje:

Ő hát nem tudom, mivel lassan már pár éve együtt vagyunk, nem hiszem hogy jött ment lenne kedves utolsó :)

Arról nem tehetek hogy a kapcsolatod annyira szar hogy nem ismered azt a helyzetet, már ha van/volt kapcsolatod.

Többieknek pedig köszönöm a válaszukat, tervben van a doki, gondoltam megkérdezem, hogy mennyire kell tartanom. Hiszen szokott lenni, el is múlik, és olyan mintha semmi bajom nem lenne de aztán szex után meg előjön.

2021. máj. 13. 21:22
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Mindketten menjetek el a dokihoz! Lehet gomba is meg bármi más.
2021. máj. 14. 11:12
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
így elsőre gomba, de érdemes megnézetni
2021. máj. 14. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!