Vélemények a Pfizer vakcináról?
2:
A masodik oltás után pár héttel már csak az antitestek lesznek a szervezetedben, idővel meg azok sem. Legalább utánaolvashatnál sejtbiológiai alapoknak, mielőtt a konteós baromságokat nyomod.
3-as több orvos ismerősöm van. Ők kényszerből a Pfizert kapták. Egyik sem azt választotta volna ha adnak nekik lehetőséget a választásra, a már leírt ok miatt.
2-es voltam.
5-ös: én a 4-es vagyok. Érdekes ez, reggelente a rádio 1et szoktam hallgatni a munkahelyen, ott meg pont azon szoktak viccelödni a Balázsék hogy mér lassan kialakult egy vakcina irigység az emberekben, és mindig ugy jön ki hogy aki nem Pfizert kapott az mérgelödik miatta.
Még egymásit is szokták ugratni, mert a 3 müsorvezetö 3 különbözöt kapott.
Persze lehet meg van rendezve a dolog, de mondom nélunk ezt klrték nagyon sokan és senkinek nem volt baja. Hozzáteszem rendészeti szervnél dolgozok, ezért kapta meg már mindenki a 2. adagot is aki kérte.
Nálunk nagyi és anyu oroszt kapott. Nekik az első után nem volt bajuk, a második után belázasodtak egy kicsit pár órára.
A vőlegényem és én Pizert kaptunk tegnap. Az első éjszaka mi jó szarul voltunk, őt a hideg rázta, nekem meg le akart szakadni mindkét lábam és fájt a bőröm. Reggelre elmúlt, már csak a beadás helye fáj, de gondolom ez is el múlik pár nap alatt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!