25 éves srác vagyok. Miért nem elfogadott, hogy szőrösen hagyom a hónaljam?
Sziasztok! Tegnap utazom a buszon és két érettségiző korú srác sugdolózik és kuncog velem szemben. Arról beszéltek, hogy az én hónaljam alatt lévő őserdőt kéne felégetni, mert még a rövid ujjú pólómból is félig kilátszik a dzsumbuj. Nem szóltam semmit, de nagyon felbasztak. Megnéztem és tényleg nagyon kilátszott a szőr, de egyébként nyáron felszoktam venni atlétát és akkor meg az egész látszik. Engem nem zavar. Minden nap mosom, drága dezodort használok, stifteset és fújosat is. Valóban az átlagnál dúsabb és nagyobb területen szőrös a hónaljam, de nem izadt, nem áll csomókban, nem bűdös.
Sokan mondják, hogy jóképű, ápolt és divatos srác vagyok. Kedvelnek a lányok. Azt gondolom, hogy ezen nem változtat, hogy én nem borotválom a hónaljam meg a farkam körül. Tényleg a csupasz hónalj ma az alap, az számít igényes férfinek, aki borotválja? Külföldön egyáltalán nem ezt tapasztalom. A férfi modellek is meghagyják a hónaljszőrt.
Fiúk/lányok, ti mit gondoltok, ha szőrös a férfi hónalja?
Ez a két 18 éves srác tényleg minden másnap borotválja a hónalját? Mire fel? Ha trimmeli okés, de ez a midnenáron csupaszság számomra nem érthető.
Amíg tiszta, nem szagos, addig egyáltalán fel sem tűnik az ilyen. Szőrfóbiám nincs férfiakkal szemben, szeretem ha természetesen meghagyja. Magamon utálom viszont :D
25/L
Én csak letrimmelem, nem szeretem ha halál csupasz, de azt sem ha dzsumbuj. Talán neked is ezt tudom ajánalni. Hagyd meg, nem arról van szó, de ha már pólóból is kilátszik az azért már szerintem sok. De persze kinek mi, én sosem hagynám ennyire megnőni (tudom, mondtad, hogy neked az átlagnál dúsabb)
19/f
Ne érdekeljen két 18 éves súgdolózása.
Általában az a társadalmi norma, hogy a férfi legyen szőrös, a nő pedig szőrtelen.
Nőként én ezt be is tartom a saját testemen, legfőképpen azért, mert így kényelmes.
Egy férfin nem zavar, ha meghagyja a szőrt, de ha leborotválja, akkor se állok elé, hogy ne tegye, ha neki úgy kényelmes.
Szóval nyugodtan sz*rd le, hogy 2 tini mit gondol, ha te jól érzed magad a bőrödben. N
Ha már a lábszőrről van szó
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__randi..
akkor kerestem egy hónalj topikot is. :)
25
"Nőként én ezt be is tartom a saját testemen, legfőképpen azért, mert így kényelmes."
De miért kényelmes? Nem nehéz megszabadulni a szőröcskéktől?
#26, miért lenne nehéz megszabadulni a szőrtől? Leginkább epilálni szeretném, de mivel van ott 2 bőrkinövés amit még nem sikerült eltávolítanom, ezért borotválom, ami 1 perc alatt meg van, naponta vagy 2 naponta csinálom, 1 perc nem sok az életemből, hogy jól érezzem magam a bőrömben. És mivel izzadós vagyok, azért is jobb, ha csupasz vagyok ott.
#25-ös voltam
Én epilálni meg gyantázni nem tudom (azonnal benő a szőr, bármit csinálok). Nagyon vékony a bőröm, szóval napi borotválás szóba sem jön, sehol.
Csak a szőrtelenítő krém jön szóba, az is csak hónaljon és "lent". A lábamon nem, mert ott túl nagy a bőrfelület és ezek a krémek mérgek.
26-os voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!