Lehetséges, hogy amiatt kicsi a péniszem, mert 15 éves koromig alsónadrágban és sima edző nadrágban aludtam?
Figyelt kérdés
Eléggé kicsi a péniszem sajna, félek is miatta. :(
Nem tudom tultenni ezen magam, nagyon felek h emiatt nem kellek senkinek
Ne iteljetek el kerlek, en ilyen vagyok
2021. ápr. 20. 14:03
2/9 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy netan a szuk hely miatt nwm tudott noni vagy nem tudom
2021. ápr. 20. 14:09
3/9 anonim válasza:
Mivel szeretned megnyugtatni magad? Milyen valasz jo neked? Tudod, hogy baromsag.
4/9 anonim válasza:
Nem lehetséges az alsónadrág miatt. A mekkora az a kicsi méret és hány éves vagy?
5/9 A kérdező kommentje:
#4 12 cm, 17 vagyok
2021. ápr. 20. 15:15
6/9 anonim válasza:
#4-es vagyok.
Esetleg még kicsit nőhet, de nem valószínű. Ugyanakkor nem annyira kicsi, hogy szexre alkalmatlan lennél. Fogadd el magad és majd tanulj meg ügyesen bánni vele. A lányok azt jobban értékelik mint a méretet. ;) Illetve ott vannak az ujjaid, nyelved. Azokkal is meg lehet örjíteni egy csajt. Arról nem is beszélve, hogy orális szexnél legalább nem ölendezik a barátnőd. :)
Szóval nincs okod emiatt aggódni. Ha viszobt úgy közelítesz a lányokhoz, hogy szorongsz a farkad miatt és bizonytalan vagy magadban, na az nem túl szexi.
7/9 anonim válasza:
Továbbra is a genetika határozza meg hogy kinek mekkora pénisze van.
8/9 anonim válasza:
Ez a normális nemi élethez már elegendő méret. Genetikai adottság, hogy kié mekkora. Az alsónadrágodhoz nincs köze.
9/9 anonim válasza:
Láttál már öreg kínai asszonyok összezsugorított lábát, hogy az hogyan néz ki ? A csontos részek növekedésének is csak az irányát képes a lábfejek összekötözése megváltoztatni, a hosszanti növekedést nem. Ott a lábközép csontok a talp alatt növekednek a sarok irányában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!