Covid után lehetnek ilyen tüneteim?
Helló, másfél hónapja voltam covidos.
Megmaradt azóta sok minden, ami gyötör állandóan, tegnap jobban voltam.
Vasat szedek, tegnap este egy vérnyomás csökkentőt. Rám jött lefekvés előtt nagyon erős szédülés, nyomás a fejben, azt hittem szétdurran a fejem. A vérnyomásom magasabb volt, ezért bevettem rá egy vérnyomás csökkentőt. Mikor lefeküdtem bizonyos pózban szédültem, de bizonyos pózban nem. Ma felkeltem bágyadtan, enyhe szédüléssel. Most észrevettem a fokozottabb nyáltermelést. Valakinek valami ötlet?
Hasonló tüneteket mondanak szakemberek a rádióban, tévében. Ilyenekenek van szüksége postcovidos kezelésre.
Mivelhogy nem vagyok orvos, menj ezzel orvoshoz.
Beszélj a háziorvosoddal mielőbb, ezeket a tüneteket ki kell vizsgálni! Amúgy magas volt a vérnyomásod eredetileg is?
Van post-covid csoport FB-on is, és a kórházakban is foglalkoznak a témával, úgyhogy ne várj arra, hogy "majd elmúlik", inkább vizsgáltasd ki!
Akkor mi alapján vettél be vérnyomás csökkentőt? Vagy a covid alatt kaptad? Nem támadásként írom, hanem féltésből. Orvosi egyeztetés nélkül ne szedj ilyeneket! Azért kellene minél előbb beszélned vele, mert ha magas a vérnyomásod, és fáj a fejed, akkor ezt lehet, nem kellene egy tablettával letudni, hanem további vizsgálatokra kellene elmenned. Mindegy, beszélj vele mindenképpen!
Írj majd, hogy vagy, mi lett!
Bocsi, akkor is beszélj az orvosoddal!
Van pár dolog, ami ilyen tüneteket okoz covid nélkül is, a covid csak rátesz pár plusz lehetőséget. Mindenképpen orvosi felügyelet mellett lehet ilyen gyógyszert szedni, de az aggodalmam leginkább raaól szól, hogy egyáltalán nem biztos, hogy csak a magas vérnyomás miatt fáj a fejed.
Légyszíves, beszélj az orvosoddal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!