Ki milyen készítményt szed jóindulatú prosztata megnagyobbodásra ?
Véleményeket szeretnék hallani a jelenleg forgalomban lévő prosztata készítményekről.
Rengeteg készítmény van forgalomban.Olyan véleményeket szeretnék, amelynek valaki már érezte is a hatásàt.
Amitől valóban jobb lett, és érezhetően változott a helyzet. Amiben valóban benne van a hatóanyag, és nem csak ráírják.
Én is csak ajánlani tudom a tökmag olajat. Erős prosztatagyulladásom volt. Antibiotikum semmit nem hatott. Elkezdtem inni kisvirágú füzike teát, és reggel egy kis kanál tökmag olajat kenek pirítósra. Három hónap alatt teljesen elmúltak a prosztata panaszaim.
Mellékesen a magas vérnyomásomat is levitte a normális tartományba a tökmag.
Köszönöm, hogy írtál, már beszereztem az igazi eredeti hidegen sajtolt töki olajat.
Én nem kenem semmire, minden nap bekapok egy teáskanálnyit.
A reggeli pisilések már erőteljesebbek, nem csak olyan csorgatós, úgyhogy biztosan jó.
Köszi. Üdv.
Ezt most pontosan nem tudom megmondani, de azóta jobb lett a helyzet.
Talán 2-3 hét.
A lényeg, hogy hidegen sajtolt legyen, és ne valami kotyvalék.
Ajánlom a jómagyar.hu oldalt.
Ez biztos hogy 100% minőség, és a legolcsóbb.
Kendermag olaj is van, ez kiváló az teljes test egészségére.
Nem kell semmilyen káros kapszula, ebbe minden megvan.
Filio hidegen sajtolt tökmagolajat vettem most lesz 2 hete de eddig talán az égető és fájó érzések szűntek meg.
Köszönöm a segítséget.
Az is jó.
Mindegy, csak igazi legyen, és hidegen sajtolt.
Jó gyógyulgatást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!