Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Lila foltok a cobon ez micsoda ?

Aesma Daeva kérdése:

Lila foltok a cobon ez micsoda ?

Figyelt kérdés

Az utóbbi időkben sokat hiztam néha jött az orromból vér ami az orvos szerint hajszál ér repedés amit az orvos se tud se senki szülök se hogy a wcpapiron is visszaköszöntöt pár vércsepp féltem a kivivizsgálástól így lezártam érrepedésel mert néha jött kicsi élék piros

Mikor nagyon kezdet a szívembe nyilalni és sokszor akkor elmentem orvoshoz sok vizsgálatot csináltunk vizelet ultrahang vér tüdőszűrés túl nagy a koleszterin szintem

zsíros a vérem felírt egy vértágitot meg vérnyomás elen

Most meg lila fotok jelentek meg a combomnál illetve a felkarnál vissza mentünk azt mondta ez nem a gyógyszertól van ő nem ért ehez menyek a sebészetben nos amit most írni fogok azt ne olvass el olyas valaki aki nem akar tudni a szexuális életemről

Elkezdtem zoknival maszturbáli és nagyon félek hogy attól kaptam el valamit 2 nap múlva menyünk vissza valakinek voltak már lila foltok a cobján mi okozhatta ezt ?

Nagyon nagyon félek hogy neműbetegség

17/f

2021. ápr. 16. 16:28
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem hipochonder vagy.
2021. ápr. 16. 16:35
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Nincs nemibetegséged, ne butáskodj.

Az orvos majd megmondja, hogy mitől vannak, lehet, hogy simán csak beütötted - nem is vetted észre -, és attól lila.

2021. ápr. 16. 16:36
 3/7 A kérdező kommentje:
Mindenesetre kőszönöm az első kettőnek hogy normális cometetet írt nekem jó fejek vagytok de a gondolat hogy 17 évésen zokni fog megölni annyira rémisztő hogy halálfélelmem van szóval piros pont az első hozzá szólónak
2021. ápr. 16. 16:45
 4/7 anonim ***** válasza:
68%
Jó lenne tudni, milyen gyógyszert szedtél legutóbb. Bizonyos acetilszalicilsav tartamú szerek ugyanis fokozhatják a vérzékenységet.
2021. ápr. 16. 17:14
 5/7 A kérdező kommentje:
FenoSwiss
2021. ápr. 16. 17:29
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Az valóban nemigen lehet ludas a dologban.
2021. ápr. 16. 17:48
 7/7 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Nekem is így kezdődött, onnan tudom. Csináltam pár hasonló marhaságot, aztán beképzeltem mindenféle betegséget, ami legalább 10 évig brutális szinten gyötört, állandó halalfelelmem volt. Mostanában már ritka, hál'Istennek.
2021. ápr. 16. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!