Lila foltok a cobon ez micsoda ?
Az utóbbi időkben sokat hiztam néha jött az orromból vér ami az orvos szerint hajszál ér repedés amit az orvos se tud se senki szülök se hogy a wcpapiron is visszaköszöntöt pár vércsepp féltem a kivivizsgálástól így lezártam érrepedésel mert néha jött kicsi élék piros
Mikor nagyon kezdet a szívembe nyilalni és sokszor akkor elmentem orvoshoz sok vizsgálatot csináltunk vizelet ultrahang vér tüdőszűrés túl nagy a koleszterin szintem
zsíros a vérem felírt egy vértágitot meg vérnyomás elen
Most meg lila fotok jelentek meg a combomnál illetve a felkarnál vissza mentünk azt mondta ez nem a gyógyszertól van ő nem ért ehez menyek a sebészetben nos amit most írni fogok azt ne olvass el olyas valaki aki nem akar tudni a szexuális életemről
Elkezdtem zoknival maszturbáli és nagyon félek hogy attól kaptam el valamit 2 nap múlva menyünk vissza valakinek voltak már lila foltok a cobján mi okozhatta ezt ?
Nagyon nagyon félek hogy neműbetegség
17/f
Nincs nemibetegséged, ne butáskodj.
Az orvos majd megmondja, hogy mitől vannak, lehet, hogy simán csak beütötted - nem is vetted észre -, és attól lila.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!