Hogyan érjem el hogy gyakrabban és tartósabb erekciom legyen? Mostanában ritkán van, igaz nincs állandó partnerem se,
Figyelt kérdés
52 éves férfi vagyok Budapesten2021. ápr. 4. 05:52
1/9 anonim válasza:
Sokat recskázol az a baj. Majd ha leszoksz róla működni fog rendesen akkor és ott amikor és ahol kell.
2/9 anonim válasza:
Ha ennyi idős vagy, akkor ez a korral járó hormonális változások miatt lehet. Arra a témára próbálj fókuszálni. És szerezz be egy partnert, aki kihozza belőled az állatot. ;-)
3/9 anonim válasza:
Ha nincs partner minek álljon egyáltalán.
4/9 anonim válasza:
Szerintem meg többet recskázzál, biztos az a baj, hogy ritkán húzol rá meg nő sics így elszoktál attól, hogy álljon.
5/9 A kérdező kommentje:
Ritkán maszturbalok mostanában, nem ez van a középpontban. Tényleg jó lenne egy klassz partner, akivel kielhetem a vagyaimat
2021. ápr. 4. 08:23
6/9 A kérdező kommentje:
Más javaslat?
2021. ápr. 4. 21:00
7/9 anonim válasza:
Kezdj el guggolni 200kg-val. Megdobja a tesztoszteron szintet. (vagy csak simán sérvet kapsz 😃)
8/9 A kérdező kommentje:
Valami kevésbé veszélyes megoldás?
2021. ápr. 9. 07:49
9/9 Gáz-szerelő Zoli válasza:
Stressz mentes életmód, megfelelő mennyiségű alvás, fehérjedús táplálkozás + vitaminok, mozgás.
Remélem az tudod, hogy sok hasonló korú nem élte sajnos túl a covid-ot?
Neked meg az okoz problémát hogy ritkábban ál fel???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!