2 napja megint nem bír magával a szívem. Már annyira, hogy kb 1perc nem telik el úgy, hogy ne akarna egy másodpercre megálni és dobbanni egy nagyot. Kezd már ebből elegem lenni de nagyon 🤬 Mi lehet a baj?
nem vagyunk orvosok, nem látunk beléd.. bármi lehet. de ha csak a háziorvosodat felhívod, többet fog tudni, mint mi.
vérnyomásod rendben van?
Szívritmuszavar, extrasystolék. Kardiológiai kivizsgálás muszáj lesz. Ha rendszeres, akkor háziorvosnál egy EKG hasznos lehet.
Hogy állsz alvással, stresszel, folyadékbevitellel, sporttal, étkezéssel?
Ebbe a fos helyzetbe azt mondanák, hogy kovidos vagyok 🤮
Vérnyomásom szerintem redben van bár nem mértem..
Aludni alszok rendesen.
Folyadékot nem iszok eleget..
Sportolni sportolok otthon fekvőtámaszozok.
Enni eszek azért, de nem sokat..
Hát igen, most a járványhelyzetben nem egyszerű a kivizsgálás, de akkor is muszáj.
Hogy sport közben előjön-e, az fontos lenne. Ha nem, az jó jel. Csak a fekvőtámaszozás erre pont nem jó, még akár okozhatja is épp az.
Illetve kipróbálhatod, hogy egy kis nyugtató elmulasztja-e, az is jó jel lenne.
De amit tenned kellene, az irány egy magán kardiológus. 20-30ezerből kivizsgál, pár napon belül, és remélhetőleg megnyugtat. Megéri!
Koszonom a válaszod.
Ha leülök elmúlik az jó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!