Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Lehethogy fitymaszűkuletem...

Lehethogy fitymaszűkuletem van? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Na az volna a helyzet, hogy amikor nincs merevedésem hátra tudom húzni a bőrt teljesen, de amikor merevedésem van akkor nemnagyon :S max félig...Nos ez mit jelent? 14F vagyok és szüleimnek nem nagyon merem megmondani és lehethogy csak fürdésközben pár hétig húzkodni kéne és rendbejönne... Nos mit gondoltok? Előre is köszönöm a normális válaszokat
2010. aug. 19. 20:40
1 2
 11/19 anonim válasza:
Nehéz dolog tudom.De ha nem is komoly a szűkület akkor is azt ajánlom hogy apudnak szólj.Nekem is voltak gondjaim és nem mertem szólni apának 2évig .Nem csak ott lehetnek problémáid utána hanem pszichológiai következményei is lehetnek.Szóval szerintem szólj de a te dolgod én csak a véleményemet mondtam :)
2010. szept. 4. 18:38
 12/19 anonim ***** válasza:

Én úgy tudom, hogy a húzogatás addig a leghatásosabb, amíg a fityma rugalmas, ez pedig leginkább a serdülés előtt állókra igazak, ezért is végzik például serdülőkor kezdetén pl. malajziában a körülmetéléseket is. Ettől függetlenül én sem ajánlom neked ezt a beavatkozást, max, ha olyan vészes egy részlegeset. Persze ezt neked kell eldöntened, és ha a szüleid olyanok, az orvos befolyásolhatja őket... és akkor a műtéted problémás is lehet.

Azért is linkeltem be neked a 08-20 00:43-as hozzászólásban az első oldalon a fitymaplasztikáról szóló oldalt, hogy ha a gond súlyosabb, légy tisztában, milyen egyéb lehetőségeid vannak a megoldásra!? Ráadásul aki írta az eléggé tapasztalt a témában, hozzá is nyugodtan fordulhatsz bizalommal.

Mindenesetre még1x belinkelem:

>> http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__9..

Talán segíthet...

Amúgy meg a 18:38-asnak (előzőnek) maximálisan igazat adok, bár azért kíváncsi vagyok, ők vajon hogy oldották meg!?

2010. szept. 4. 19:14
 13/19 anonim ***** válasza:

csumi, szeritem, is ha lehet kerüld el, nem kell doki, csak anyi, hoyg fürdésközben huzogasd, a krémsem árt am

szvak ne agodj , el mulik

remélem, sok sikert am, rendes ygerek vagy kometek alapjan szval ne félj csinald amit írtak és szerintem 2-3 honaot várhatsz a dokival ha nem fáj

és meg goldodik miden , szülök meg csak "elcibalnanak " dokihoza, aki biztos mütétr küldene:D

csoki:D és miden jot

2010. szept. 4. 23:18
 14/19 anonim ***** válasza:

18.38-as

Milyen pszichológiai következményei lehetnek? Nagyon érdekelne.

2010. szept. 5. 11:17
 15/19 anonim válasza:

18:38as vagyok.Nálam ez az egész önbizalomhiánnyal kezdődött mert azt hittem hogy sohase fogok tudni semmit se csinálni a tökömmel.Az önbizalomhiányból kifolyólag(ezt sok mindenki mondta nemcsak én)visszahúzódó lettem ,nehezen barátkozok és beképzelek magamnak néha halálos betegségeket.

Ez némileg enyhült miután pszichológushoz jártam egy ideig.

Volt még egy pár dolog de az a lényeg hogy itt most a Kérdezőről van szó és azt ajánlom neki hogy a kádban "tornásztassa" és ha észrevesz változást akkor nem hiszem hogy kell urológus.De szerintem apukájának azért szóljon.

2010. szept. 5. 18:54
 16/19 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a válaszokat :))) énis úgy gondolom ahogy a 23:18 - as és hát már sztm van is valami változás... szval sztm nem kell mindjárt orvoshoz menni...amit megtudunk saját magunknak azt sajátmagunknak oldjuk meg...remélem tovább javul a helyzet ... de azért köszi a válaszokat sokat segítettetek :)))
2010. szept. 5. 22:06
 17/19 anonim ***** válasza:

szivesen:D rico voltam am:23:18xd de lényeg itt az emailem oprivat üziben is kérdezhetsz :D

mást is:D

pszicholgógiát tanulok, meg "önbizalom tréner vagyok " :D

de miden jot:D csumi

2010. szept. 5. 23:46
 18/19 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező,

nagyon vigyázz, kire hallgatsz.

Képzeldheted az én önbizalomhiányomat, mivel nekem nincs fitymám, viszont egy rosszul sikerült körülmetélés után vagyok, amit már nem tudnak sehogy se helyrehozni. Fáj a péniszem mereven, mert feszül a bőrhíd nekem is, mint ahogy ezt olvasom másoktól is... plusz ki van száradva és undorító a makk.

Nem tudom, kinek okoz gondot a beszűkült fitymája, de nekem az már biztos nem okoz semmit, mert NINCS és helyette sincs semmi és egyik orvos se tud mondani semmit, meg csinálni, csak széttárják a karjukat.

Ezt tartsd szem előtt, mielőtt orvoshoz rohansz...

Ha arra kerül a sor, hogy ott leszel, kés alatt, akkor arra figyelj, hogy a teljes körülmetélést kerüld el mindenképpen!!!!

2010. szept. 13. 14:07
 19/19 A kérdező kommentje:
:))) abban biztos vagyok hogy nem fogom levágatni a fitymámat amíg nem fáj mereven.És ha fájne se vágatnám le hanem max valamilyen más megoldással oldanám meg a problémát!
2010. szept. 14. 15:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!