Szerintetek kopaszodok?
Sziasztok!
Pár nappal ezelőtt le lett nyírva a hajam és haveromat megkértem, hogy menjen át rajta borotvával. Néhány helyen eléggé húzta a hajamat és elég foltos lett. Elképzelhető hogy azokon a helyeken ahol húzta ott kitépte a hajamat? Itt egy kép róla egyszerűen jobb felbontásban nem tudtam róla csinálni mert az oldal sokat ront rajta. Én úgy veszem észre hogy a foltos területeken is van hajhagyma tehát ebből azt feltételezem, hogy nem kopaszodom. 25 éves srác vagyok egyébként.
Egy kicsit nőtt a hajam. Két hét után ismét leborotváltam szóval most jelenleg két hetes a hajam. Most már azért sűrűbb de így is látszik hogy oldalt és a tarkómon lényegesen sűrűbb mint a fejem tetején. Ez akkor már kopaszodás lehet?
Ez még szinte semmi
De ha évek múlva sem akarod hogy kopaszodj, kezd el ápolni
Lassítsd a folyamatot.
Végülis akkor kell elkezdeni amikor még nem késő, mert akkor már csak a hajbeültetés ($$$) van .
Erre kíváncsi vagyok. megosztanád velünk?
És persze hajrá 😌
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!