Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » 3napja meg vagyok fázva.. Hőe...

3napja meg vagyok fázva.. Hőemelkedésem volt.. Sok erőm sincs.. A szemeim fájnak,ha valamelyik irányba elnézek. Mitől lehet?

Figyelt kérdés

2021. márc. 25. 14:31
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
70%

Korona. Nem vicc. Kérj tesztet.

Lehet lepontozni, id1óták!

2021. márc. 25. 14:35
 2/20 alletta ***** válasza:
70%
szerintem is koronavírus gyanús az állapotod. háziorvost hívd fel, mond el panaszaidat.
2021. márc. 25. 14:39
 3/20 anonim ***** válasza:
24%
Sima influenza, vagy egyéb náthás vírusos betegségek is sokszor szemfájdalommal járnak, nekem is sokszor volt már.
2021. márc. 25. 15:04
 4/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm az utolsó válaszolónak!

Végre valaki real

2021. márc. 25. 15:30
 5/20 A kérdező kommentje:
Az első kettő válasza ment a levesbe
2021. márc. 25. 15:31
 6/20 anonim ***** válasza:
67%
Nem bírod megemészteni, hogy koronás vagy? Remélem nem járkálsz sehová. Aki miattad hal meg, a lelkeden szárad!!!
2021. márc. 25. 15:33
 7/20 alletta ***** válasza:
94%
vajon mi alapján zárod ki, hogy te tuti nem vagy az?
2021. márc. 25. 15:36
 8/20 anonim ***** válasza:
55%
Járványtagadó vagy? Erre ugranak a hatóságok, mert a védekezést akadályozod, megpróbálod eltussolni a vírus jelenlétét.
2021. márc. 25. 15:36
 9/20 A kérdező kommentje:

Azt nem tudom negemészteni, hogy ennyi buta és hiszékeny ember létezik a földön.

Nem vagyok tagadó,de úgy is fogalmazhatsz ha szeretnél.

Csupán más a nézetem és a felfogásom, mint a legtöbb embernek.

Szabad jogomban áll azt gondolni dolgokról amit én akarok.

Tehát ha nem tudsz a kérdésemre érdembeli választ adni, lehet gurulni tovább, vagy kapcsold be gyorsan a tv-det nehogy lemaradj valamiről 🙄

2021. márc. 25. 15:40
 10/20 anonim ***** válasza:
77%

De igazából miért tetted fel a kérdést, ha előre eldöntötted hogy milyen válasz jó neked?

Ezek tipikus covidos tünetek. Jogodban áll azt gondolni amit te akarsz, de az, hogy esetleg megfertőzz másokat, akik lehet hogy rosszabbul lesznek mint te, az nem áll jogodban.

2021. márc. 25. 15:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!