Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Erős viszketés. Gomba okozhatja?

Erős viszketés. Gomba okozhatja?

Figyelt kérdés

Pár hete erőteljesen viszket a péniszem felett, a "hajlatban" ki is pirosodott, de nem a vakarástol. Két furdőszivacsot is használok, az egyiket viszont "koszosabb" helyre raktam és nem is használtam pár héttel ezelőttig. Én erre gyanakszom lehet, hogy ettől kaptam valamit?

Próbáltam utána járni, mi okozhatja. Legtöbb helyen a gombát említették.

Használtam canestent és candi Bene tevát, de csak a viszketés enyhitették. A terbisil krém pedig csak fokozta a viszketést.

Nem segített semmi más csak a "szellőztetés" és a teafaolaj, de hosszabb távon ezek is eredménytelen. Amikor csak tudom levegőztetem ez kicsit segít, de nem nagyon akar javulni és hullámzoan ugyan de még mindig rám jön az elviselhetetlen viszketés. Már teljesen megőrülök tőle.

Volt már valaki hasonló helyzetbe? Mi tudnék vele kezdeni? Esetleg valami más lehet az oka?

2021. márc. 22. 20:21
 1/4 anonim ***** válasza:
48%
Szerencsére nem voltam,de ismerősnek ajánlotta orvos hasonló problémára:hideg(amennyire bírod)-meleg váltózuhany min.5ször.
2021. márc. 22. 20:27
 2/4 anonim ***** válasza:
Urologus.
2021. márc. 22. 20:33
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Inkább bőrgyógyász.
2021. márc. 23. 04:52
 4/4 anonim ***** válasza:
Gomba ellen talán segíthet a napi kétszeri alkoholos letörlés. Legalább is nekem fiatal koromban bevált, amikor hónaljszőrzetnél sikerült megszüntetni a gombás felrakódást.
2021. ápr. 2. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!