Hol csinálnak STD-szűrést TB-alapon?
Nemibeteg gondozóba, de hogy mikor fizetős, mikor nem azt nem tudom.
Én nem Mo.n élek, itt ingyenes. Szomorú hogy otthon nem...
Köszönöm!
A nőgyógyászom (sztk-s) kérte, hogy menjen el a párom, és mondta, hogy náluk a bőrgyógyászaton csinálják. 12 telefonhívás után sikerült időpontot szereznem neki a lakhelyéhez tartozó sztk-n. Kb 4x magyaráztam el, hogy mi ez a szűrés, a bőrgyógyászaton se tudták, az ottani nőgyógyászt csak azért hívtam fel, hogy ő biztos tudja, kihez mehetne a párom, de konkrétan kiröhögött. (ezt csak annak a margójára, hogy itthon nem ingyenes)
teljesen ingyenes.
neten a legközelebbi kórház bőr és nemibeteg gondozóját kell felhívni időpontért, és kész.
nekem 2 perc keresés volt, 1 perc csöngés, 3 perc míg elmondtam a dolgot és időpontot találtunk, és kész.
google a barátod..
idehaza teljesen ingyenes a szűrés, kenet vétellel, vérvétellel együtt
valami nagyon furcsa környék lehet orvos ügyileg az.
érdemes lenne a legközelebbi megyeszékhelyre bepróbálkozni, ahol rendesen nemibeteg gondozói szakrendelés is van, és nem ilyen ostoba válaszokat adnának akkor nektek, hanem kivizsgálnának. az se baj ha a pároddal két külön helyre mentek, mert ők nyílván tudják tartani hogy az általad említett partner is kezelést kapjon.
mind szombathelyen, mind budapesten 1-1x már voltam úgy hogy kellett,
nem baj hogy nem a "körzeted".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!