Amikor megvizsgálták a prosztatád szerinted milyen képet vágtál: ijedt, fájdalmas, vigyori stb?
Figyelt kérdés
urológus, prosztata2021. márc. 18. 14:57
2/11 anonim válasza:
Ha egészségesen nézik, meg az marha jó érzés, főleg, ha kicsit masszírozza is. Imádom, de csak nőhöz járok. Ha be van gyulladva és panasszal mész, akkor nyilván fáj. De amúgy a prosztata masszírozás, nagyon jó érzés, mindenkinek ki kellene próbálnia 1x.
3/11 anonim válasza:
Hát szerintem az ijedt a legmegfelelőbb szó, azért mégis csak egy férfi közelít "oda".
Nekem is egészségesen nézték, de nem volt jó érzés. Remélem nem kell egy jó darabig prosztata vizsgálatot átélnem.
42F
5/11 anonim válasza:
Még nem vizsgáltak alulról, de mivel szoktam prosztata vibrátort használni, szerintem nem fogok meglepődni, ha egyszer odakerülök.
6/11 anonim válasza:
5
Azért az qrvára nem ugyan az, amikor egy vadidegen matat benned. Szerintem.
7/11 anonim válasza:
Biztos hogy nem ugyanaz, de legalább megtanul az ember lazítani.
8/11 anonim válasza:
Azt mondom magamban, amit Dr. Strange mondott Dormammu-nak: 'Pain is an old friend'.
9/11 anonim válasza:
Milyen képet vágtál????
Ritka hülye kérdés.
10/11 anonim válasza:
#2-es, urológus doktornő vagy más "szolgáltató"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!