Összeragadt húgycsőnyílás?
Figyelt kérdés
Vizelés közben felül-alul 2 irányba megy a vizeletem. Középen, mintha össze lenne ragadva a nyílás. Szét tudom húzni, és a közepe meg is van duzzadva, illetve sötét-piros/vörösre van elszíneződve az egyik felén. Nem fáj, nem viszket, semmi gond nincs vele, szimplán annyi, hogy vizeléskor 2 ellentétes irányba megy. Ez már évek óta fennáll, viszont most lett zavaró tényező.2021. márc. 17. 21:06
1/7 anonim válasza:
Érdemes lenne elmenni egy urológushoz. Esetleg valami szemölcs vagy fibroma lehet a húgycsőben, ami részlegesen elzárja.
2/7 anonim válasza:
A francot, kedves első válaszoló. Az enyém is ilyen, nincs különösebb oka, egyszerűen minden pénisz más és más. Nem betegség, csupán formai "rendellenesség", de megszokható és semmi baj vele.
3/7 anonim válasza:
Attól, hogy szerinted normális, kedves utolsó, még nem lesz az
4/7 anonim válasza:
Mondjuk lehet az egyik esetben normális, a másikban nem? És talán ha a kérdező megmutatná orvosnak, akkor kiderülne, hogy az övé igényel-e kezelést?
Mielőtt még teljesen összevesznétek.
5/7 anonim válasza:
Kérdező, mutasd meg urológusnak.
Továbbá évek óta így van, de csak most lett zavaró? Évek óta nem gond, hogy valami nem oké? Ez azért így meredek.
6/7 A kérdező kommentje:
Nincsen úgymond semmi panasz rá, csak szimplán idősebb lettem és okozott egy kellemetlen szituációt
2021. márc. 19. 00:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!