Hülyén venné ki magát, ha ezt adnám a barátomnak szülinapjára?
Azt kell tudni, hogy régóta, főleg időszakosan nagyon száraz az arcbőre és a fejbőre is, ettől ilyenkor szenved mivel viszket neki illetve "korpás", de igazából ez inkább hámlás. Sok mindent próbált már rá az évek során, de mivel nem állandó probléma és ideig-óráig van ami bevált, hosszútávon még nem talált rá megoldást. Már mondtam, hogy menjen vele orvoshoz, de szerinte felesleges stb.
Szóval, hülyén venné ki magát, ha kutakodnék és egy minőségibb sampont vagy valamit vennék rá neki? Eucerin stb márkától például.
Az nagyobb valószínűséggel válna be, egyébként természetesen nem csak ezt kapná,nyilván kapna rendes ajándékot is. Csak tudom, hogy ő magától ilyenre nem költene nagyobb összegeket, de ha látná hogy használ, másképp állna hozzá. 3 éve vagyunk együtt, és természetesen elmondanám neki, hogy ez nem sertés vagy ilyesmi hogy ezt adom, szerintem abszolút nem venné rossz néven, szoktunk erről beszélni meg nem szégyelli előttem, nem is kell, csak szeretnék segíteni neki hiszen biztos kellemetlen valamilyen szinten neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!