Az baj, ha kiveréskor nem lövel a sperma, hanem csak úgy kifolyik és lecsepeg?
Figyelt kérdés
2021. márc. 14. 21:45
11/14 anonim válasza:
Allitolag annal nagyobbat spriccel, minel inkabb fel vagy huzva.
12/14 anonim válasza:
1. Legalább 1 de inkább 2 teljes hétig ne maszturbálj, szexelj
2. maszturbálás előtt (2-3 nappal) igyál sok vizet (min 3liter/nap)
3. Cink, magnézium bevitel külső forrásból pl. vitaminok érje el az ajánlott maximálist
4. Alakítsd úgy az aktust, maszturbációt hogy a végén nagyot élvezz
5. Ejakuláció előtt húzd hátra teljesen a fitymád (ameddig engedi)
Szerintem ezek együttes alkalmazásávl ha nincs semmi egészségügyi problémád ami gátolni a sperma termelést vagy kilövellést, akkor úgy kéne spriccelnie mint az állat :D
13/14 anonim válasza:
én hatalmasat lövelltem 20 évesen konkrétan 2m távra sikerült (igen...ilyen állat voltam hogy lemértem :D ) szerintem szexi volt a bunkó exemnek mégse tetszett, hát van ez így, de énszerintem ez a szexibb ha kilő! de am az se gáz ha nem :) illetve a kor előrehaladtával egyre kisebb a nyomás.
14/14 anonim válasza:
Nekem is néha szokott így lenni, szerintem egyáltalán nem baj, meg az egyik haverom azt mondta hogy neki ki sem jön csak ha hugyál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!