Fitymaszükület műtét hogy történik?
Figyelt kérdés
Kedden lesz mutetem, meg sose műtöttek. Magankorhazban lesz. Faj az érzéstelenítés? Mennyi ideig tart? Le kell teljesen vetkőzni? Le fognak szijazni a műtőasztalra? Minden info erdekel
Koszonom
2021. márc. 14. 18:38
1/8 anonim válasza:
Legtöbbször altatnak, de kábításnál sem érzel semmit. Nem szíjaznak le, legfeljebb kábításnál. Helyi érzéstelenítőt elvileg nem használnak. Le kell vetkőzni. Kb. 15-20 perc, ha jól emlékszem, nekem ennyi volt. Altatás után ne igyál, ne egyél, én szétokádtam az egész szobát utána. :D
2/8 anonim válasza:
Ja, nekem nem volt körülmetélés, csak valamiféle vágást ejtettek rajta és így is altattak.
3/8 anonim válasza:
Dehogy altatnak! Helyi erzestelenitesben csinaljak
4/8 anonim válasza:
3
Szerintem is felesleges volt az altatás, de mondom , engem altattak.
5/8 anonim válasza:
Nem felesleges mert kevesbe faj es nem latsz semmit
6/8 anonim válasza:
Helyi érzéstelenítő tökéletesen elég lenne, nem a makkodat vágják, hanem csak a fitymát. Legfeljebb kábítás, de engem mindenképpen altatni akartak valami miatt, pedig csak egy bemetszést végeztek, nem is teljes körülmetélést.
7/8 anonim válasza:
Jah csak amit vagnak több millio idegsejtet tartalmazz
Kis bios
8/8 anonim válasza:
7
Tök mindegy, ha érzéstelenítve van.
Nagy bios. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!